Arbeidsvoorwaarden

 

Bedrijfswagen

Konica Minolta draagt veel zorg voor de mobiliteit van haar medewerkers. Heb jij recht op een bedrijfswagen, dan kan jij rekenen op een tankkaart en een degelijk uitgeruste bedrijfswagen. Gezien een groot deel van onze medewerkers een ruime tijd in de wagen spendeert, geven we de nodige aandacht aan veiligheid in het verkeer en een correcte zithouding in de wagen door hierover infosessies aan te bieden. 
 

Verzekeringen

Pensioenregeling 

Via een collectieve groepsverzekering zorgen we er samen voor dat jij later van een pensioen kan genieten. Komt jij bij ons werken, dan doe jij automatisch mee aan deze regeling.
 

Waarborg overlijden

Konica Minolta laat jou genieten van een waarborg overlijden die tot doel heeft jouw naasten te beschermen indien jij voor het bereiken van de pensioenleeftijd overlijdt, en dit gedurende jouw actieve loopbaan bij Konica Minolta.
 

Waarborg arbeidsongeschiktheid

In geval van langdurige arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ziekte, een bevalling of een ongeval, geniet jij van een aanvullende invaliditeitsverzekering die Konica Minolta volledig voor haar rekening neemt.
 

Aanvullende waarborg overlijden

Bovenop de wettelijk verplichte arbeidsongevallen-verzekering, heeft Konica Minolta een extralegale verzekering afgesloten die jou een aanvullende dekking biedt in geval van overlijden door een arbeidsongeval, alsook in geval van overlijden door een ongeval in jouw privéleven.
 

Collectieve hospitalisatieverzekering

De gezondheidszorg wordt alsmaar duurder en de terugbetalingen van de wettelijke ziekteverzekering dalen. Konica Minolta helpt jou de kosten van een hospitalisatie te beheren door jou te laten genieten van een collectieve hospitalisatieverzekering die Konica Minolta 100% voor haar rekening neemt.
 

Collectieve verzekeringsvoordelen

Als medewerker kan jij gebruik maken van een collectieve zorgverzekering met een aantrekkelijke korting op de premie. Ook gezinsleden kunnen meedoen met deze regeling.
Daarnaast hebben wij een collectiviteitsregeling bij een verzekeraar waarbij jij met korting privéverzekeringen kan afsluiten zoals voor jouw privéwagen, jouw woning of reizen.
 

Nog meer arbeidsvoordelen…

  • Mogelijkheden om intern en extern opleidingen te volgen
  • Lead bonus, waarbij je bijvoorbeeld kan genieten van VIP-tickets van de Rode Duivels
  • Ecocheques
  • Maaltijdcheques
  • Actief Vitaliteitsprogramma met o.a. aandacht voor voeding 
  • Gemakkelijk en gratis parkeren

Tijd voor jezelf

Bovenop de 20 wettelijke verlofdagen en de 10 officiële feestdagen, kan jij genieten van:
  • Eén anciënniteitsdag per schijf van vijf jaren dienst
  • Eén regionale feestdag
  • Potentiële compensatiedagen (afhankelijk van uw werkregime)
  • Extra dagen omstandigheidsverlof tijdens belangrijke gebeurtenissen in uw privéleven
  

Glijdende werktijden

Met uitzondering van medewerkers met een vaste planning, hanteert iedereen glijdende werktijden binnen Konica Minolta. Alles is afhankelijk van jouw individuele noden enerzijds en de operationele vereisten van jouw job anderzijds. Op die manier kan jij bij Konica Minolta binnen een bepaald kader jouw uren zelf regelen.
 

Thuiswerken

Konica Minolta biedt jou de mogelijkheid om thuis te werken. Deze mogelijkheid bevestigt een aantal van onze verbintenissen inzake duurzame ontwikkeling en verbetert jouw welzijn door middel van een betere balans tussen werk- en privéleven. 
 

Alpha-City car

Om de perfecte balans tussen werk- en privéleven te vinden, bieden Konica Minolta en Alpha City een ‘car sharing’ aan. Door deze flexibele oplossing, eenvoudig te gebruiken en rendabel, kan jij een voertuig reserveren voor zowel professionele als privédoeleinden (mits een kleine bijdrage).
 

Voordelen voor het personeel

Als medewerker van Konica Minolta geniet jij van kortingen bij verschillende handelaren zoals Zeb, Quick, Center Parcs, Agoria.