Arbeidsvoorwaarden

Representatievergoeding

Bij Konica Minolta begrijpen we dat er vaak maandelijks functie gerelateerde kosten dienen gemaakt te worden. Konica Minolta draagt bij in de kosten die de uitvoering van jouw arbeidscontract teweegbrengen door middel van een netto-onkostenvergoeding. Zo hoef je niet telkens bepaalde kosten voor te schieten. Dit voordeel bevestigt een aantal van onze verbintenissen inzake duurzame ontwikkeling en op de mens/medewerker door middel een ruling met de FOD Economie waardoor we streven naar jouw ‘ease of mind’.
 

 

Bedrijfswagen

Konica Minolta draagt veel zorg voor de mobiliteit van haar medewerkers. Heb je recht op een bedrijfswagen, dan kan je rekenen op een tankkaart en een degelijk uitgeruste bedrijfswagen. Gezien een groot deel van onze medewerkers een ruime tijd in de wagen spendeert, besteden we ook hier de nodige aandacht aan door infosessies te geven over veiligheid in het verkeer en een correctie zithouding in de wagen.

 

 

Pensioenregeling

Via een collectieve pensioenregeling zorgen we er samen voor dat je later van een pensioen kunt genieten. Kom je bij ons werken, dan doe je automatisch mee aan deze regeling.

 

 

Verzekeringen

 

Pensioenregeling (groepsverzekering?)
Via een collectieve groepsverzekering zorgen we er samen voor dat je later van een pensioen kunt genieten. Kom je bij ons werken, dan doe je automatisch mee aan deze regeling.
 

Waarborg overlijden:
Konica Minolta laat jouw genieten van een waarborg overlijden die tot doel heeft jouw naasten te beschermen indien je voor het bereiken van de pensioenleeftijd komt te overlijden, en dit gedurende jouw actieve loopbaan bij Konica Minolta.
 

Waarborg arbeidsongeschiktheid:
In geval van langdurige arbeidsongeschiktheid ten gevolge van een ziekte, een bevalling of een ongeval, geniet je van een aanvullende invaliditeitsverzekering die Konica Minolta volledig voor zijn rekening neemt.
 

Aanvullende waarborg overlijden:
Bovenop de wettelijk verplichte arbeidsongevallen verzekering, heeft Konica Minolta nog een extralegale verzekering afgesloten die je een aanvullende dekking biedt in geval van overlijden door een arbeidsongeval alsook in geval van overlijden door een ongeval in jouw privéleven.
 

Collectieve hospitalisatieverzekering: DKV
De gezondheidszorg wordt alsmaar duurder en de terugbetalingen van de wettelijke ziekteverzekering dalen. Konica Minolta helpt jou de kosten van een hospitalisatie te beheren door je te laten genieten van een collectieve hospitalisatieverzekering die Konica Minolta 100% voor zijn rekening neemt.
 

Collectieve verzekeringsvoordelen
Als medewerker kun je gebruik maken van een collectieve zorgverzekering met aantrekkelijke korting op de premie. Ook gezinsleden kunnen meedoen met deze regeling.

Daarnaast hebben wij een collectiviteitsregeling bij een verzekeraar waar bij je met korting privéverzekeringen kunt afsluiten zoals voor jouw privéwagen, jouw woning of reizen etc...

 

Nog meer arbeidsvoordelen waarden…

 • Mogelijkheden om intern en extern opleidingen te volgen.

 • Incentivereizen voor de commerciële buitendienst.

 • Lead bonus, waarbij je bijvoorbeeld kan genieten van VIP-tickets van de Rode Duivels

 • Ecocheques

 • Maaltijdcheques

 • Actief Vitaliteitsprogramma met o.a. sportieve activiteiten, aandacht voor voeding en ontspanningsmassages.

 • Gemakkelijk en gratis parkeren

   

Tijd voor jezelf

Bovenop de 20 wettelijke verlofdagen en de 10 officiële feestdagen, kan je genieten van:

 • Konica Minolta beloont loyaliteit. Per schijf van vijf jaren dienst, heb je recht op één anciënniteitsdag

 • Eén regionale feestdag

 • Potentiële compensatiedagen (afhankelijk van je werkregime)

 • Tijdens belangrijke gebeurtenissen in jouw privéleven, heb je recht op extra dagen omstandigheidsverlof.


 •  

Glijdende werktijden:

Met uitzondering van medewerkers met een vaste planning hanteert iedereen glijdende werktijden binnen Konica Minolta. Alles is afhankelijk van je individuele noden enerzijds en de operationele vereisten van je job anderzijds. Op die manier kan je bij Konica Minolta binnen een bepaald kader je uren zelf regelen.
 


 

Thuiswerken

Konica Minolta biedt jou de mogelijkheid om thuis te werken. Deze mogelijkheid bevestigt een aantal van onze verbintenissen inzake duurzame ontwikkeling en verbetert jouw welzijn door middel van een betere balans tussen werk en privéleven. 
 

 

Alpha-City car

Om de perfecte balans tussen werk en privéleven te vinden, bieden KonicaMinolta en Alpha City een “car sharing” aan. Door deze flexibele oplossing, eenvoudigte gebruiken en rendabel, kan je een voertuig reserveren voor zowel professionele alsprivédoeleinden (mits een kleine bijdrage).


 

Voordelen voor het personeel

Als medewerker van Konica Minolta geniet je van kortingen bij verschillende handelaren zoals Zeb, Quick, Center Parcs, Agoria.