Inside Sales Medewerker


Voor de verdere groei van het nieuw opgerichte Customer Engagement Team van Konica Minolta Business Solutions zijn wij op zoek naar versterking. Heb jij altijd al jouw bijdrage willen leveren voor een dynamische organisatie in een markt die altijd in beweging is? In deze functie heb je dagelijks contact met klanten uit heel België. Je bent klant-, service- en bovenal resultaatgericht. Daarnaast ben je overtuigend, proactief en kun je meedenken met de klant.
 

Jouw rol
Als B2B Inside Sales medewerker ben je verantwoordelijk voor de opvolging en omzetrealisatie binnen een aan jou toegewezen klantenbestand van Konica Minolta. Deze klanten hebben een langlopende samenwerking met onze organisatie op het gebied van print- en scanapparatuur met bijbehorende onderhoudscontracten. Door technologische ontwikkelingen en aflopende overeenkomsten is er voor iedere klant een juist moment voor vernieuwing. Het is jouw rol om klanten hierin te adviseren en een nieuwe overeenkomst af te sluiten.
Dat doe je door in je gesprekken de behoeften van de klant goed aan te voelen, zodat je de wensen van de klant goed kunt vervullen met het juiste product. Ook achterhaal jij welke diensten het beste aansluiten bij de behoeften van de klant. Jij verzorgt het gehele salesproces van offerte tot overeenkomst, gebruikmakend van online communicatiemiddelen en ons CRM-systeem.
Je hebt een boeiend en gevarieerd takenpakket aangezien je ook telemarketing activiteiten (o.a. lead generation,…) zal mogen uitoefenen.

Jouw profiel
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in telefonische B2B sales (outbound);
 • Nieuwsgierig naar en affiniteit met IT-gerelateerde oplossingen;
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Je bent zelfstandig en nauwkeurig in het uitvoeren van je werkzaamheden en de vastlegging hiervan;
 • Klant- en resultaatgerichte houding;
 • Beschikbaar voor 40 uur per week;
 • Je bent erg klantvriendelijk en enthousiast;
 • Je beschikt over commercieel inzicht;
 • Je hebt een flinke dosis overtuigingskracht;
 • Je kunt inspelen op de wensen van de klanten en je past je gesprekken daarop aan;
 • Je bent ambitieus en wil graag scoren;
 • Je kunt een oprechte, menselijke klik maken met je gesprekspartners;
 • Je bent erg georganiseerd en kan planmatig werken.
 

Ons aanbod
Wij bieden een afwisselende functie die voldoende ruimte laat voor persoonlijke initiatieven en ontwikkeling.  Daarnaast bieden wij een attractief salarispakket aan dat in verhouding staat tot de functie aangevuld met tal van extralegale voordelen, hospitalisatie/ groeps-/ invaliditeitsverzekering & maaltijdcheques. Tevens kan je genieten van tal van mogelijkheden om te zorgen voor een goede balans tussen werk & privé.  


Functie: Inside Sales Medewerker
Opleidingsniveau: Middelbaar, Bachelor, Master
Carriere niveau: Starter, Young Professional, Mid Career
Dienstverband: Vast - Fulltime
Functiegroep: Commercieel / Verkoop
 

“Gelieve te noteren dat u door het doorzenden van deze sollicitatie akkoord bent dat de persoonsgegevens die zijn opgenomen in uw curriculum vitae door Konica Minolta Business Solutions Belgium NV  worden opgeslagen in functie van haar werving- en selectiebeleid. Deze gegevens kunnen worden doorgegeven binnen de Konica Minolta Groep en worden bewaard voor een periode van maximaal 2 jaar na verzending van deze e-mail. U kan zich te allen tijde verzetten tegen deze opslag van persoonsgegevens en verzoeken om inzage of verbetering ervan”.