Persoonlijke ontwikkeling

 
Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn onlosmakelijk verbonden met onze cultuur. Grenzen verleggen en zichzelf ontplooien zijn belangrijk om jouw competenties te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wat drijft jou en waar ben jij uniek in? Met de juiste tools van Konica Minolta kan jij het verschil maken en sturing geven aan jouw eigen ontwikkeling en loopbaan.
 

Actief met het Vitaliteitsprogramma van Konica Minolta

Om jou in de beste omstandigheden te laten werken, stelt Konica Minolta verschillende activiteiten voor die gericht zijn op het bewustzijn, het gedrag en de samenwerking. Konica Minolta wil de aandacht vestigen op het welzijn van en respect voor alle werknemers. We streven naar een cultuur, werkomgeving en een managementstijl die het evenwicht bevorderen.
Het Vitaliteitsprogramma focust zich op 4 thema’s.
 

Welzijn

Konica Minolta stimuleert jou om voor een gezonde levensstijl te kiezen door onder andere infosessies te geven over gezonde voeding, goede slaapgewoontes en beweging. Jaarlijks kan jij genieten van heerlijke smoothies en lekkere wintersoepen.
 

Coaching en oefeningen voor ieders welzijn

Welzijn op het werk is één van de belangrijkste factoren van sociale bewogenheid. Daarom organiseren we bij Konica Minolta diverse activiteiten om jouw welzijn te bevorderen. 
 

Wendbaarheid en inzetbaarheid

De behoefte aan wendbaarheid in jouw job stijgt dagelijks onder druk van de uiterst snelle socio-economische evolutie, de globalisering, technische innovatie en digitalisering. We leren om anders te leven en het werk en de organisatie aan te passen aan deze wijzigende omstandigheden.
Konica Minolta wil jou ondersteunen in deze veranderende wereld door jou bewust te maken van signalen van stress en hoe jij hier gepast mee kan omgaan door gebruik te maken van bepaalde technieken waaronder mindfulness en yoga.
 

Werkomgeving en evenementen

Bij Konica Minolta kan jij rekenen op een aangename werkplek. In het gezelschap van jouw collega’s kan jij in het ‘Forum’ genieten van een hapje en een drankje. Konica Minolta organiseert diverse activiteiten met en voor haar personeel. Zo wordt het glas geheven op het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaarsdrink en kan jij genieten van smoothies in de zomer en soepen in de winter.