Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling en groei zijn onlosmakelijk verbonden met onze cultuur. Grenzen verleggen en jezelf ontplooien zijn belangrijk om je competenties te ontwikkelen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.. Wat drijft jou en waar ben jij uniek in? Met de juiste tools van Konica Minolta, kun jij het verschil maken en sturing geven aan je eigen ontwikkeling en loopbaan.
 

Actief met Konica Minolta, Vitaliteitsprogramma

Om jou in de beste omstandigheden te laten werken, stelt Konica Minolta verschillende activiteiten voor die gericht zijn op het bewustzijn, het gedrag en de samenwerking. Konica Minolta wil de aandacht vestigen op het welzijn van en respect voor alle werknemers. We streven naar een cultuur, werkomgeving en een managementstijl die het evenwicht bevordert.

Het welzijnsprogramma focust zich op 4 thema’s nl.
 

Welzijn

Konica Minolta stimuleert jou om voor een gezonde levensstijl te kiezen door onder andere info-sessies te geven over gezonde voeding, goede slaapgewoontes, beweging, …. Tevens zorgen we wekelijks voor een gezonde dosis vitamientjes met een rijkelijk gevulde fruitmand. Jaarlijks kan je genieten van heerlijke smoothies en lekkere wintersoepen.
 

Coaching en oefeningen voor ieders welzijn

Welzijn op het werk is één van de belangrijkste factoren van sociale bewogenheid, daarom organiseren we bij Konica Minolta diverse activiteiten om jouw welzijn te bevorderen. Dit kan gaan van een yogasessie tot een ontspannende nekmassage.
 

Wendbaarheid en inzetbaarheid

De behoefte aan wendbaarheid in je job stijgt dagelijks onder druk van de uiterst snelle socio-economische evolutie, de globalisering, technische innovatie en digitalisering. We leren om anders te leven en het werk en de organisatie aan te passen aan deze wijzigende omstandigheden.

Konica Minolta wil jou ondersteunen in deze veranderende wereld door je bewust te maken van signalen van stress en hoe je hier gepast mee kan omgaan door gebruik te maken van bepaalde technieken waaronder zoals mindfulness en yoga.


 

Werkomgeving en evenementen

Bij Konica Minolta kan je rekenen op een aangename werkplek. In het gezelschap van jouw collega’s kan je in ons ‘Forum’ genieten van een hapje en een drankje. Konica Minolta organiseert diverse activiteiten met en voor haar personeel. Zo wordt er het glas geheven op het nieuwe jaar tijdens onze nieuwjaardrink en kan je genieten van een overheerlijke zomer –en winterlunch. Ons jaarlijks Sinterklaasfeest zorgt bovendien ieder jaar voor een onvergetelijke dag voor jouw kinderen.