Smart Cloud Services

Zou het niet handig zijn als uw kantoorapparaten net zo flexibel waren als uw telefoon?

Verhoogde productiviteit en connectiviteit voor al uw IoT-apparaten


De snelle ontwikkeling van onlinetechnologie en de steeds complexere eisen van klanten hebben smartphones en tablets in een paar jaar tijd veranderd in zeer flexibele, intuïtieve apparaten met een computerkracht die ooit onvoorstelbaar was.

Tegenwoordig kunt u met een paar eenvoudige stappen via Smart Cloud Services een app downloaden die niet alleen uw smartphone afstemt op de individuele behoeften van uw organisatie, maar ook uw financiën efficiënt beheert, foto's bewerkt, u toegang geeft tot cloudservices en nog veel meer. En met Konica Minolta profiteert u van deze nieuwe reikwijdte en flexibiliteit in uw persoonlijke leven én in uw bedrijfsomgeving.

Smart Cloud Services

Smart Cloud Services

Profiteer van de voordelen van cloudtechnologie

Doe uw voordeel met Smart Cloud Services. Konica Minolta biedt applicaties voor de apparaten in uw organisatie die aan elke behoefte voldoen. Het enige wat u hoeft te doen is apps implementeren op uw Konica Minolta-apparaten (waar die ook staan) om te profiteren van de voordelen van cloudtechnologie, waarvoor noch uitgebreid onderhoud noch extra infrastructuur nodig is. Speciale smartcloud-apps kunnen rechtstreeks op het apparaat of in de cloud worden uitgevoerd, waardoor u tijd, moeite en geld bespaart.

Hardware
hardware icon
Workplace Hub

Met Workplace Hub kunt u uw bedrijf laten groeien en concurrentievoordeel behalen. Het biedt u de vrijheid en flexibiliteit om precies die functionaliteit toe te voegen die uw bedrijf nodig heeft en om op een eenvoudige, veilige manier te werken. U kunt al doende de technologie aanpassen aan uw workflow door voor uw Workplace Hub applicaties te kiezen die specifiek op uw behoeften zijn afgestemd. Met de Smart Cloud Services van Konica Minolta kunt u ook licentie- en installatieproblemen beheren.

Software
software icon
Konica Minolta Marketplace

In de Konica Minolta Marketplace kunt u eenvoudig apps bekijken, aanschaffen en downloaden, die speciaal voor uw MFP-systeem zijn ontworpen. Net als bij mobiele apparaten, maar specifiek voor de zakelijke behoeften van onze klanten, hebt u rechtstreeks toegang tot de apps die vanaf het MFP-bedieningspaneel beschikbaar zijn. U kunt een bedrijfsaankondiging bekijken, een bibliotheek met formulieren/sjablonen openen en scannen naar en downloaden van Microsoft SharePoint. Dit alles terwijl u met Konica Minolta de optimale workflow behoudt waarop u kunt vertrouwen.

Services
service icon
Installatie, configuratieservice en gebruikerstraining

Als u denkt dat uw bedrijf kan profiteren van de Smart Cloud Services van Konica Minolta, zal ons deskundigheidsteam u door het configuratieproces voor AD-, LDAP- of serververbindingen begeleiden en ook de apps installeren. U krijgt professionele gebruikerstrainingen om uw applicaties en services te distribueren en te onderhouden. De ondersteuning die we bieden, is duidelijk en eenvoudig te begrijpen. U zult zich al snel afvragen hoe u ooit zonder uw apps en smartcloud-services hebt gewerkt!

Smart Cloud Services

Smart Cloud Services

Perfect op maat gemaakte functionaliteit voor uw bedrijf

Smart Cloud Services zijn geen standaardoplossingen. De afzonderlijke functies dienen te worden afgestemd op de specifieke behoeften van uw organisatie, waarmee u de sleutel tot een sterk stijgende productiviteit in handen kunt krijgen. De Smart Cloud van Konica Minolta biedt alles wat een modern, zich snel ontwikkelend bedrijf nodig heeft, in een slimme, onmiddellijke en flexibele oplossing. 


Met onze IaaS-cloudservers (Infrastructure as a Service) krijgt uw organisatie toegang tot geavanceerde servertechnologieën zonder dat u de hardware en software hoeft aan te schaffen. Wanneer uw organisatie een nieuwe cloudserver nodig heeft, kunnen we die server snel implementeren en afstemmen op uw specifieke behoeften. 


Ons flexibele IaaS-servicemodel voorziet in aangepaste serverconfiguraties, een standaard cloudback-upservice met een bewaarperiode van 14 dagen, optionele directe netwerkverbindingen, variabele licentiemodellen en beheer- en implementatieservices die alles bij elkaar brengen. U hoeft niet te investeren in geavanceerde software; al onze applicaties zijn duidelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor de mogelijkheden van uw apparaat precies bij uw behoeften zullen aansluiten. 


U hoeft het alleen maar aan te passen aan uw eigen bedrijfsworkflow om de productiviteit significant te verhogen. U blijft altijd up-to-date wat betreft populaire cloudservices, waaronder OneDrive for Business, SharePoint Online, Google Drive, Dropbox en vele andere services. Dankzij gecentraliseerd beheer van al uw IoT-instanties bespaart u de tijd en moeite om elk apparaat handmatig te configureren en brengt u al uw werk op één plek samen, ongeacht uw locatie.

   

   

Touch feature icon

Maakt centraal beheer van al uw apparaten mogelijk

Mobility feature icon

Verbonden met populaire cloudtechnologieën

Quality feature icon

Biedt extra functionaliteit

Customization feature icon

Afgestemd op uw specifieke behoeften

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Automatisch gratis bijgewerkt

Pictogram van de technologiefunctie

Veilig en flexibel

Get in touch

Get in touch