BEZOEK VIRTUAL.DRUPA!

virtual.drupa 2021

Let us rethink your possibilities together. Wees welkom en bezoek virtual.drupa van 20 t/m 23 april 2021 voor een overzicht van onze nieuwste innovaties op het gebied van nieuwe technologieën, workflowautomatisering, marketingservices en kennis om uw organisatie vooruit te helpen.


Doe inspiratie op tijdens onze websessies over de toekomst van printen, het creëren van nieuwe zakelijke kansen bij uw bestaande klanten, het aantrekken van nieuwe klantengroepen en het verhogen van uw winst.

Wij nodigen u van harte uit om u in te schrijven voor onze websessies en nieuwe inzichten te krijgen in onze baanbrekende technologieën op het gebied van productieprinten, etiketten printen, inkjetprinten, digitale spotvernis en afwerking waarmee u uw organisatie vooruit kunt helpen.
 

Agenda

Agenda
20.
apr 2021

Verbind – Leer – Groei met Prokom

In onze post-pandemische industrie zijn zakelijke aspecten van het grootste belang voor printleveranciers. Het draait allemaal om het verlagen van de kosten, het verbeteren van de efficiëntie, het verhogen van de omzet en het bereiken van een hogere winstgevendheid. Prokom is de gebruikersgemeenschap van Konica Minolta-gebruikers. Hier komen zij in contact met andere printleveranciers en kunnen ze van elkaar leren en zo hun organisatie laten groeien. In deze sessie delen leden van Prokom hoe zij in deze moeilijke tijden succesvol zijn.

21.
apr 2021

Geautomatiseerde digitale printproductie

Tijdens deze websessie ziet u hoe software- en hardwareoplossingen van Konica Minolta een efficiëntere printworkflow kunnen ondersteunen, vanaf de bestelling tot het eindproduct. Web-to-print met AccurioPro Flux, het beheer van de drukkerij met AccurioPro Dashboard, productie printing engines uit de AccurioPress C4080-serie en C14000-serie en ons intelligente assortiment inline nabewerkingen kunnen u helpen met uw digitale transformatie.

22.
apr 2021

Rethink what’s possible: B2 Printen met accurioJet KM-1e

Bij nieuwe uitdagingen in de sector gaat het niet om reageren, maar om bijsturen en versterken. Het gaat om het heroverwegen en opnieuw uitvinden van de manier waarop we efficiëntie en productiviteit zien. Onze nieuwste digitale UV-inkjetproductieprinter, AccurioJet KM-1e, combineert het printmateriaal en de stabiliteit die kenmerkend zijn voor offsetproductieprinters met de voordelen van de nieuwste digitale technologie. In deze websessie tonen we u het voordeel van de geweldige mediaflexibiliteit en het direct produceren van variable gegevens op extra grote B2-vellen.

MGI - De kracht van digitale drukwerkveredeling

Printen gaat niet langer alleen om hoge kwaliteit, goede service en lage prijzen. Het toevoegen van vernis en folie aan het printwerk zal veel meer waarde toevoegen aan CMYK-prints en daardoor kan printleverancier meer winstgevende printopdrachten aan de eindgebruiker aanbieden. In deze sessie bekijken we hoe dit gemakkelijk kan met de MGI JetVarnish 3D S, Konica Minolta's instapoplossing voor het aanbieden van digitale drukwerkveredeling.

23.
apr 2021

Alles in één keer, dynamisch voor elk vel: MOTIONCUTTER digital high-speed laser system

Met de basisfuncties voor snijden, filigree cut, kiss cut, graveren delete vouwen, rillen en (micro)perforeren biedt MOTIONCUTTER, het digitale lasersysteem met hoge snelheid, een enorm aantal afwerkingen - van technische verwerking tot decoratieve versieringen. Ontdek hoe eenvoudig de afwerking van variabele data kan zijn en ontdek uw kans op de markt met een volledig geautomatiseerd systeem dat niet stopt bij een nieuwe job.

Etiketten en verpakking

De markt voor verpakkingen groeit. Vooral de segmenten voor het printen van etiketten en de productie van dozen met golfkarton zien een grote toename. Wij laten u zien hoe u beide segmenten in één workflow kunt combineren.

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars