AccurioJet KM-1 van Konica Minolta ontvangt nog meer FOGRA-erkenning

| 25 oktober 2022

Ook twee andere leden van de AccurioJet KM-1 UV LED digitale inkjet-productieprinterfamilie van Konica Minolta zijn bekroond met meerdere FOGRA-certificeringen voor nog meer erkenning voor de ongelooflijke stabiliteit, veelzijdigheid en kleurnauwkeurigheid.


De nieuwe accreditatie wordt het Zwitserse zakmes van print genoemd omdat de printers zoveel toepassingen hebben, en geldt voor de AccurioJet KM-1e en KM-1e High Definition (HD)-modellen van Konica Minolta, beide evoluties van de oorspronkelijke KM-1.

 

Fogra – het Fogra Research Institute for Media Technologies – is actief onder de paraplu van de Duitse Federatie van de Industrial Research Association (AiF). Het heeft aan beide modellen FOGRA51-, -52- en -59-accreditaties toegekend. De Konica Minolta AccurioJet KM-1e HD- en KM-1e-printers werden ook erkend in de Japan Color 2011 gecoate en GRACoL2013_CRPC6 profiling secties.

 

Drie jaar geleden werd Konica Minolta 's werelds eerste printerfabrikant en leverancier van wereldwijde oplossingen die de FOGRA53-profielaccreditatie behaalde voor de AccurioJet KM-1, die klanten blijft helpen om meer printmogelijkheden te ontketenen. Andere prijzen zijn onder meer het winnen van de "Best Cut-Sheet Color B2+ printer"-onderscheiding van de European Digital Press Association (EDP).

 

De KM-1-productieprinters van Konica Minolta helpen om de kloof overbruggen, omdat meer printers de voordelen zien in het verplaatsen van productie van offset naar digitaal. Andere voordelen zijn de mogelijkheid om hybride printen uit te voeren met de integratie van de AccurioJet KM-1-serie in bestaande processen, dubbelzijdig printen, grotere velgrootten en de mogelijkheid om te printen op een breed scala aan ongecoate en ongecoate materialen, waaronder substraten zoals verpakkingskarton; lichtgewicht papier en getextureerd materiaal.


Omo Hidetoshi voegt toe: "Door nauw samen te werken met onze klanten, helpen we ze hun printmogelijkheden op een duurzame manier te ondersteunen door nieuwe creativiteit te introduceren tijdens hun voortdurende digitale transformatie."

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Ontdek het potentieel van intelligente technologieën met Konica Minolta op drupa

Met de meest geavanceerde end-to-end smart factory digitale productielijnen die ooit in het openbaar zijn getoond, staan Konica Minolta en MGI met hun gezamenlijke aanwezigheid op drupa (Stand A65, Hal 8B) tussen 28 mei en 7 juni voor een...