Trends in label printing

02. jan 2023

De productie in de labelindustrie hangt nauw samen met vraag en aanbod van diverse fysieke producten. Wanneer we hier significante veranderingen, innovaties of trends zien ontstaan, veroorzaakt dit vaak ook een verandering in wat men van de labeldrukkers verwacht.  Hieronder sommen we enkele trends in label printing op die in de markt spelen.

Een digitale label printing machine kiezen: 16 factoren

15. dec 2022

Is uw bedrijf of drukkerij klaar voor digitale label printing, maar weet u niet zeker waar u op moet letten bij het kiezen daarvan? In deze blog halen we de belangrijkste factoren aan die u kunnen helpen bij uw keuze.

Digital label printing: voor- en nadelen

09. dec 2022

De laatste jaren zien we een stijgende vraag naar kleine en middelgrote oplages bij labelprinters en commerciële drukkers. Daarnaast verwachten klanten dat u labels in steeds kortere doorlooptijden kunt produceren. De labelindustrie evolueert steeds meer naar het ‘just-in-time' principe, waarbij snelheid centraal staat. Om in te spelen op deze tendensen, is een investering in digitale label printing een must. Maar wat zijn de voor- en nadelen van deze vorm van label printing?

Wat is Shadow IT en welke risico’s brengt het met zich mee?

18. dec 2020

Bedrijven hebben het tegenwoordig moeilijk om controle te houden over de technologische middelen of apparatuur die gebruikt worden door hun medewerkers. Deze installeren steeds vaker systemen en applicaties zonder expliciete toestemming van de IT-afdeling. Er wordt hierbij vaak geen rekening gehouden met de voorschriften en regels die de veiligheid binnen het bedrijf garanderen. Shadow IT bestaat al langer, maar de laatste jaren zien we een enorme stijging, die samenhangt met de introductie...

Is security awareness in 2021 hét belangrijkste security-thema?

10. dec 2020

Door de exponentiële groei en afhankelijkheid van data, zullen de komende tien jaar steeds meer bedrijven slachtoffer zijn van een cyberaanval. Dat is de voorspelling van hetWorld Economic Forum’s Global Risks Report 2020, die cyberaanvallen als tweede risicofactor noemt in de lijst met grootste zorgen voor bedrijven in het komende decennium. Vaak is de redenering dat er dan nieuwe of verbeterde technische maatregelen moeten worden getroffen, die het risico op een cyberaanval verkleinen. Maar...