AccurioJet KM-1e productieprinter van Konica Minolta wint BLI PaceSetter Award 2021-2022 van Keypoint Intelligence

| 9 juni 2021

Konica Minolta kondigt met trots aan dat het een Buyers Lab (BLI) PaceSetter 2021-2022 heeft ontvangen voor applicaties op het gebied van productieprinten: Output Variety van Keypoint Intelligence, 's werelds meest toonaangevende en onafhankelijke beoordelaar van hardware, software en services voor beeldverwerking. Deze onderscheidingen werden uitgereikt na onderzoek binnen de Noord-Amerikaanse markt, en vormen een eerbetoon aan de OEM's die hun klanten het best ondersteunen bij het verlagen van de kosten en/of het verhogen van de omzet op basis van verschillende printapplicaties. De AccurioJet KM-1e LED UV inkjetproductieprinter van Konica Minolta werd met name erkend voor zijn vermogen om te printen op een breed scala aan materialen.


Doordat er op een groter aantal materialen geprint kan worden, kan een printserviceprovider (PSP) een groter aantal applicaties produceren en verkopen. En volgens de feedback van Keypoint Intelligence kunnen gebruikers met de AccurioJet KM-1e van Konica Minolta printen met UV-inkten op een scala aan media, waar dit met andere cut-sheet technologieën niet mogelijk is. Zo kunnen wenskaarten, cadeaubonnen, hotelkamerpasjes en zelfs ID-badges worden geprint op textuurfilm of pvc. Andere applicaties kunnen worden geprint op synthetische materialen, PET-tape, polypropyleen en polyethyleen.

quotation marks

Kunsttoepassingen op canvas tot 585x750 mm kunnen op de KM-1e worden geprint. Bovendien beschikt de KM-1e over een offline lasersnijsysteem dat speciaal voor het B2+ velformaat is ontwikkeld en verschillende soorten strakke afwerkingen kan produceren. Ook belangrijk is dat Konica Minolta het succes van haar klanten ondersteunt met business development en een op maat gemaakt professioneel serviceprogramma.

Erik Klute

Product Manager Professional Printing & IP

quotation marks

De AccurioJet KM-1e is een belangrijk onderdeel van onze strategie om onze strategische klanten in staat te stellen hun bedrijf te laten groeien en hun workflow efficiëntie te maximaliseren wat leidt tot een hogere en duurzame winstgevendheid op lange termijn. Deze erkenning van Keypoint Intelligence bevestigt onze leidende positie in de Noord-Amerikaanse markt met onze LED UV inkjet technologie en afwerkingsoplossingen, en we zijn er trots op deze eer te mogen ontvangen.

Nicolas Vanesse

Product Manager Professional Printing & IP

quotation marks

Onder ons concept 'Igniting Print Possibilities' vatten we onze drive samen om uitdagingen van klanten en de maatschappij op te lossen met behulp van digitaal printen door middel van verdere automatisering, geïntegreerde on-demand digitale productie en visualisatie van kwaliteit en bediening. De AccurioJet KM-1e is een belangrijke pijler in onze strategie om onze klanten te helpen de vele nieuwe kansen te grijpen die digitalisering met zich meebrengt, en ondersteunt de trend om over te schakelen van offset- naar inkjetdruk in een snelgroeiende markt.

Erik Klute

Product Manager Professional Printing & IP

De AccurioJet KM-1e kwam in juni 2020 op de markt en levert dezelfde topkwaliteit als de AccurioJet KM-1. De printer biedt bedrijven oneindige uitbreidingsmogelijkheden, variërend van de huidige bedrijfsactiviteiten tot meer winstgevende activiteiten. Voor dit apparaat zijn de voordelen van de LED UV-inkjettechnologie versterkt om de kwaliteit en printmogelijkheden te maximaliseren op verschillende soorten media, zoals plastic, backlit signage, transparante folie, papierfolie, metalen media, canvas en synthetische materialen. Overal waar hoge productiekwaliteit, uitgebreide mediacompatibiliteit en personalisering vereist zijn, blijft de AccurioJet KM-1e klanten helpen om hoogwaardige producten te produceren.
De PaceSetter Awards van Keypoint Intelligence voor applicaties op het gebied van productieprinten zijn bedoeld om te bepalen welke manufacturing leveranciers van digitale printproducten hun klanten het best ondersteunen als het gaat om het succesvol inzetten van applicaties. De erkende bedrijven helpen kopers effectiever te communiceren via prints, wat uiteindelijk bijdraagt aan de groei van digitaal printen.

Lees meer online over Konica Minolta's AccurioJet KM-1e.

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu