Konica Minolta is voor het tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in de Top 100 Global Innovators 2023

| 13 maart 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) kondigde aan dat Clarivate PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd globaal bedrijf voor informatievoorziening (Clarivate), Konica Minolta heeft uitgeroepen tot een van de Top 100 Global Innovators 2023 (Top 100 Innovators), voor het tweede jaar op rij na 2022.


Om deze lijst op te stellen, gebruikt Clarivate zijn eigen intellectuele eigendom- en octrooigegevens om bedrijven en organisaties te identificeren die hebben voldaan aan de volgende kwalificatiecriteria: ze moeten sinds 2000 500 of meer octrooiaanvragen hebben ingediend en de afgelopen vijf jaar 100 of meer octrooien hebben verkregen. Vervolgens beoordeelt Clarivate de geïdentificeerde kandidaten op het gebied van vier factoren: 'Invloed', 'Succes', 'Globalisatie' en 'Uniekheid'. 
 
Konica Minolta streeft ernaar om optimaal gebruik te maken van haar immateriële activa, waaronder human resources, klantenbinding en eigen technologieën, om sociale problemen op te lossen, duurzame bedrijfsgroei te bereiken en de bedrijfswaarde te vergroten door samen met klanten te werken aan de inspanningen voor co-creatie.
 
Erkennend dat intellectuele eigendom deel uitmaakt van haar belangrijke immateriële activa en de bron van haar vermogen om waarden aan te bieden, blijft Konica Minolta zich inzetten voor het creëren van nieuwe waarden die innovaties in de samenleving brengen, en het ontwikkelen van intellectueel eigendom van hoge kwaliteit dat zijn co-creatie-inspanningen met klanten vergemakkelijkt, bijdraagt aan het oplossen van sociale problemen en de bedrijfsgroei versnelt door de juiste investeringen voort te zetten.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Marketing Communications Expert

Marketing

kevin.maarssen@konicaminolta.eu

News

News

AccurioPress C7100 en C7090 zijn de nieuwste Konica Minolta-productieprinters met Fogra-certificering

Opnieuw zijn twee digitale kleurenprintsystemen van Konica Minolta bekroond met een internationale FograCert VPS-certificering (Validation Printing System). De AccurioPress C7100/C7090-serie voegt zich bij de AccurioPress C14000-serie en de...