Konica Minolta is voor het tweede achtereenvolgende jaar opgenomen in de Top 100 Global Innovators 2023

| 13 maart 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) kondigde aan dat Clarivate PLC, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd globaal bedrijf voor informatievoorziening (Clarivate), Konica Minolta heeft uitgeroepen tot een van de Top 100 Global Innovators 2023 (Top 100 Innovators), voor het tweede jaar op rij na 2022.


Om deze lijst op te stellen, gebruikt Clarivate zijn eigen intellectuele eigendom- en octrooigegevens om bedrijven en organisaties te identificeren die hebben voldaan aan de volgende kwalificatiecriteria: ze moeten sinds 2000 500 of meer octrooiaanvragen hebben ingediend en de afgelopen vijf jaar 100 of meer octrooien hebben verkregen. Vervolgens beoordeelt Clarivate de geïdentificeerde kandidaten op het gebied van vier factoren: 'Invloed', 'Succes', 'Globalisatie' en 'Uniekheid'. 
 
Konica Minolta streeft ernaar om optimaal gebruik te maken van haar immateriële activa, waaronder human resources, klantenbinding en eigen technologieën, om sociale problemen op te lossen, duurzame bedrijfsgroei te bereiken en de bedrijfswaarde te vergroten door samen met klanten te werken aan de inspanningen voor co-creatie.
 
Erkennend dat intellectuele eigendom deel uitmaakt van haar belangrijke immateriële activa en de bron van haar vermogen om waarden aan te bieden, blijft Konica Minolta zich inzetten voor het creëren van nieuwe waarden die innovaties in de samenleving brengen, en het ontwikkelen van intellectueel eigendom van hoge kwaliteit dat zijn co-creatie-inspanningen met klanten vergemakkelijkt, bijdraagt aan het oplossen van sociale problemen en de bedrijfsgroei versnelt door de juiste investeringen voort te zetten.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Marketing Communications Expert

Marketing

kevin.maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...