Konica Minolta is voor de vijfde keer en voor het vierde jaar op rij opgenomen in de lijst van 100 duurzaamste bedrijven ter wereld

| 30 maart 2022

Konica Minolta, Inc. is opgenomen in de lijst '2022 Global 100 Most Sustainable Corporations in the World' (2022 Global 100). Konica Minolta staat voor de vijfde keer in deze prestigieuze lijst en voor het vierde jaar op rij, na 2011, 2019, 2020 en 2021.


De Global 100 wordt jaarlijks aangekondigd door de in Canada gevestigde Corporate Knights tijdens de bijeenkomst van het World Economic Forum (WEF), vooral bekend van de conferenties in Davos. Dit jaar echter is de uitkomst van de Global 100 al van tevoren bekendgemaakt, omdat de Davos-conferentie is uitgesteld tot de zomer als gevolg van de COVID-19-pandemie.
 
De Global 100-organisaties voor 2022 die excelleren in duurzaamheid zijn geselecteerd op basis van een zorgvuldige beoordeling van 6914 bedrijven overal ter wereld met een omzet van meer dan USD 1 miljard. De bedrijven werden beoordeeld op milieu-, sociale en bestuursindicatoren, de vaardigheid in het promoten van diversiteit en innovatie en het verkooppercentage van milieuvriendelijke producten. Op de lijst van bedrijven die excelleren in duurzaamheid staan drie Japanse bedrijven.
 
Konica Minolta integreert de sterke punten die het in de afgelopen decennia in zijn bedrijven heeft ontwikkeld met de nieuwste digitale technologieën om producten en diensten met een hoge meerwaarde te bieden en helpt daarmee de doelstellingen voor duurzame ontwikkeling te behalen.
 

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...