Het nieuwe Fiery FS500 DFE-platform breidt de printmogelijkheden voor Konica Minolta AccurioPrint C750i uit

| 1 augustus 2022

Electronics for Imaging, Inc (EFI) en Konica Minolta Business Solutions Europe hebben hun samenwerking uitgebreid om het voor klanten gemakkelijker te maken professionele kleurenprints te vervaardigen en print weer terug te halen in eigen huis. De Konica Minolta® AccurioPrint® C750i-serie wordt aangestuurd door de EFI™ Fiery® IC-420 v2 digitale front-end (DFE) op het nieuwste Fiery FS500-platform om de productiviteit te verhogen, waardoor gebruikers eenvoudige, intuïtieve tools krijgen om snel, efficiënt en op kosteneffectieve wijze gepersonaliseerde documenten van professionele kwaliteit te printen in de kantooromgeving of op de werkplek.


De DFE bevat intuïtieve Fiery TrueBrand™-technologie, een krachtige nieuwe functie waarmee een van de meest hardnekkige uitdagingen op het gebied van kantoorprinten wordt opgelost, namelijk de nauwkeurige, consistente reproductie van bedrijfsmerkkleuren met behulp van Microsoft® Office-applicaties.

"Samen bieden EFI en Konica Minolta innovaties aan klanten die waarde toevoegen aan hun dagelijkse werk, vooral met de allereerste implementatie van Fiery TrueBrand, een gebruiksvriendelijke tool die een essentiële oplossing zou moeten zijn voor het behoud van de merkidentiteit van bedrijven in gemeenschappelijke kantoordocumenten. Fiery maakt het verkrijgen van geweldige kleurenprints eenvoudig en snel, inclusief de mogelijkheid om grote of complexe PowerPoint®-bestanden en kleurkritische PDF-bestanden nauwkeurig en snel te printen."

Bovendien kunnen gebruikers met de nieuwe Fiery IC-420 v2 eenvoudig:

  • Met slechts een paar muisklikken nauwkeurige merkkleuren printen vanuit Microsoft Office-applicaties, zonder over geavanceerde kleurkennis te hoeven beschikken.
  • De productiviteit verhogen met een eenvoudige, intuïtieve manier om algemene zakelijke documenten met slechts een paar muisklikken te printen met behulp van de Fiery Essential Driver, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het printen van bestanden en meer tijd hebt om werk gedaan te krijgen.
  • Professioneel ontworpen documenten intern printen zonder een prepress-expert te zijn. De optie Fiery JobExpert™ detecteert ontwerpelementen zoals transparanten, overdrukken, steunkleuren en ingesloten profielen om automatisch de juiste printinstellingen toe te passen, zodat de printkwaliteit altijd correct is.
  • Fiery VUE gebruiken om snel en eenvoudig afgewerkte printmaterialen te vervaardigen, zoals het samenvoegen van meerdere bestanden tot één boekje.
  • Gepersonaliseerde documenten printen zonder externe ontwerp- of printkosten en sneller reageren op de markt- en verkoopbehoeften voor effectief communicatiemateriaal, met Fiery FreeForm™ Create, een intuïtieve, gratis, meermaals bekroonde VDP-applicatie.
  • De beste indruk maken met geprinte documenten met Fiery Edge™, de nieuwste technologie voor kleurprofielen die kant-en-klare verbeteringen in kleur en kwaliteit biedt.

 

Naast de operationele verbeteringen die worden geleverd met het nieuwe Fiery FS500 DFE-platform, profiteren klanten van de gestroomlijnde en efficiënte besturings- en beheermogelijkheden van de nieuwste versie 6.7 van

Fiery Command Workstation®, de meest gebruikte interface voor het beheren van digitale printopdrachten in de industrie.

"De nieuwe IC-420 v2 DFE bevat veel extra productiviteitstools die zakelijke gebruikers de mogelijkheid bieden professioneel ogende documenten van alle soorten te produceren, van nieuwsbrieven en flyers tot brochures, gepersonaliseerde communicatie en meer", aldus John Henze, Vice-President Sales and Marketing bij EFI Fiery. "Door gebruik te maken van onze uitgebreide technologische innovatie en expertise op het gebied van digitaal printen hebben we een krachtige, intuïtieve oplossing gecreëerd om klanten in kantoren of bedrijven in staat te stellen hun printwerk weer in eigen beheer te nemen. Op die manier kunnen klanten de kosten van outsourcing verlagen en de productiviteit verhogen, terwijl ze tegelijkertijd de flexibiliteit vergroten en het planningsbeheer verbeteren."

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Konica Minolta viert haar succes op drupa met meer dan 200 beursverkopen

Na het demonstreren van end-to-end workflowdemonstraties met betrekking tot de belangrijkste aspecten van toner, inkjet, decoratie, afwerking, etiketten en verpakkingen en het tonen van een holistisch concept van toekomstige trends op drupa 2024...