Een nieuwe kijk op label- en verpakkingsproductie met Konica Minolta op Labelexpo Europe

| 5 juni 2023

Konica Minolta, de Europese marktleider op het gebied van digitale labelproductiesystemen, gaat converters en ondernemingen helpen anders te laten denken over end-to-end duurzame, digitale label- en verpakkingsproductie door creativiteit te laten stromen op de stand van Konica Minolta, C21/22 in hal 8, op Labelexpo Europe in Brussels Expo, België, van 11 tot 14 september.


Het potentieel van digitale labelproductie zal een belangrijk thema zijn op de stand van Konica Minolta op de Labelexpo, waar het bedrijf zijn voortdurende inzet voor klanten en het toenemende belang binnen industriële printmarkten zal aantonen.
 
Konica Minolta deelt opnieuw een stand met partner MGI Digital Technology om de nieuwste trends en de volledige productiecyclus voor labels en verpakkingsoplossingen te demonstreren. De technologieleiders voegen hun kennis en ervaring samen en laten zien hoe klanten hun winst kunnen verhogen en kunnen profiteren van uitgebreide software en wereldwijde servicemogelijkheden die lokaal worden geleverd.

quotation marks

Nu de digitale productie van labels steeds gangbaarder wordt, is Labelexpo de perfecte gelegenheid voor converters en grafische ondernemingen om onze stand te bezoeken en zelf te zien hoe print- en verpakkingsmogelijkheden hun ambitie, creativiteit en visie kunnen stimuleren", aldus Sacha-Vittorio Paolucci, Head of Industrial Printing Business Development bij Konica Minolta Europe. "Onze klanten willen hun bedrijf steeds efficiënter maken door meer gestroomlijnde processen te gebruiken om toegevoegde waarde te creëren en hun bedrijfsresultaten te verbeteren. Samen gaan we strategische partnerschappen op lange termijn aan om aangepaste oplossingen te bieden die zorgen voor duurzame schaalbaarheid, een hoge mate van automatisering en end-to-end-ecosystemen. Deze oplossingen hebben betrekking op verschillende processen, van pre-press tot post-press, waaronder printdecoratie, afwerkingsmogelijkheden, software en services.

Sacha-Vittorio Paolucci

Head of Industrial Printing Business Development at Konica Minolta Europe

Paolucci voegt eraan toe: "Labelexpo Europe is voor klanten en prospects het perfecte moment en de ideale plek om de printmogelijkheden te ontdekken. Het is ook eindelijk een kans om elkaar weer persoonlijk te ontmoeten, bij te praten, ideeën te delen en de nieuwste innovaties te bespreken. Bezoekers kunnen bovendien onze nieuwe generatie labelprinttechnologie van dichtbij bekijken. De overgang van analoog naar digitaal is niet te stoppen en zal alleen maar sneller gaan."

Contact

Contact

Kevin Maarssen

Expert Corporate Communications

Marketing

Kevin.Maarssen@konicaminolta.eu

News

News

Weinig bekende regelgeving die de verkoop van digitale printers zal stimuleren

Bredere actieplannen om ontbossing en aantasting van bossen tegen te gaan, inclusief hout en papier dat hiervan is gemaakt. Wat is de relevantie voor drukwerk en drupa? Lees hiervoor dit speciale inzicht van Konica Minolta.