Solutions

 

Solutions

Konica Minolta, uw partner in innovatie voor IT- en printoplossingen

 

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Enerzijds leveren we de nodige hard- en software voor uw printinfrastructuur, anderzijds optimaliseren we uw IT-infrastructuur voor het beheer en de opslag van digitale documenten. We laten het analoge en het digitale naadloos in elkaar overvloeien met ons centraal IT-platform Workplace Hub. 

Daarnaast bieden we innovatieve printtechnologieën aan gespecialiseerde printbedrijven.

Ontdek onze diensten.

IT Solutions

Haal het meeste uit uw digitale transformatie met onze slimme IT-oplossingen. Vertrouw op onze ervaring als IT-expert en bespaar tijd en kosten in het beheer van uw IT-infrastructuur. U krijgt alle ondersteuning die u nodig heeft voor een optimaal gebruik en beheer van uw IT.

Meer info

Digital Office

Een multifunctioneel en geconnecteerd systeem voor het printen, kopiëren en scannen van documenten is een absolute must in uw bedrijf. Met onze Digital Office oplossingen kan u veilig printen, zowel op kantoor als van op afstand, en krijgt u gemakkelijk inzicht in uw printkosten. 

Meer info

Professional Printing

We ondersteunen u als gespecialiseerd printbedrijf met de nodige tools om nieuwe markten te verkennen. Op die manier kan u inzetten op innovatieve printtechnologieën en uw expertise verder uitbreiden om uw bedrijf future proof te maken.

Meer info

Lees meer op onze blog

Wat is het belang van IT-governance?

Governance is een welbekende term in het bedrijfsleven en bevat verschillende elementen. Corporate governance, ook wel ondernemingsbestuur genoemd, kan gedefinieerd worden als het bestuur, beleid of set van regels die ervoor zorgt dat de interne werking van een bedrijf vlotjes, efficiënt en verantwoord verloopt.
Lezen

Maximale efficiëntie en meer inzicht dankzij nieuwe factuuroplossing

Coöperatie Hoogstraten is niet zomaar een veiling, maar wil een echte kwaliteitsreferentie zijn op het vlak van groenten en fruit. En een betrouwbare partner binnen de sector. Een ambitie die kracht wordt bijgezet door de recordomzet van 242 miljoen euro die de coöperatie vorig jaar draaide.
Lezen

Betrouwbaar, kwalitatief en milieuvriendelijk drukken? Missie volbracht!

Montana Printing is een volwaardige digitale drukkerij en bedient al vijftien jaar zowel kmo’s, zelfstandigen als particulieren, ook op het vlak van ontwerp en opmaak. Onder het motto ‘kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit’ beslisten de zaakvoerders om hun printinfrastructuur te vernieuwen.
Lezen