De werkplek van de toekomst

Die nieuwe bizhub i-Series van Konica Minolta: RETHINK IT


De werkplek is aan het veranderen. Medewerkers worden mobieler, documenten worden steeds meer gedigitaliseerd, datavolumes nemen toe en de veiligheid wordt steeds belangrijker. Een gecentraliseerd beheer en een betere toegang tot documenten is daarom onmisbaar. Multifunctionele systemen voor het printen, scannen, kopiëren en digitaliseren van documenten moeten daarom meegaan met deze ontwikkeling.

Met onze nieuwe bizhub i-Serie hebben we de taken van alle multifunctionele systemen in bedrijven volledig herontowrpen. Want een multifunctioneel systeem in moderne kantoren wordt niet alleen gebruikt voor het digitaliseren van documenten. Het verbindt mensen, plaatsen en systemen met elkaar om hun dagelijkse werk te vergemakkelijken en te optimaliseren. Onze bizhub i-Serie is het antwoord op de uitdagingen voor elk bedrijf. De bizhub i-Serie stelt medewerkers in staat om taken efficiënt en effectief uit te voeren vanaf elke locatie door het gebruiksgemak op afstand.
Met geïntegreerde cloudservices die de juiste processen op het juiste moment leveren, creëert de bizhub i-serie meer handige workflows voor alle gebruikers. Met de volgende generatie geïntegreerde beveiligingstechnologie biedt de bizhub i-Serie een betrouwbare en veilige werkomgeving voor ondernemingen.

De nieuwe bizhub i-Serie: meer dan alleen maar afdrukken

De nieuwe bizhub i-Serie: meer dan alleen maar afdrukken

De nieuwe bizhub i-Series van Konica Minolta: RETHINK IT

Met een intelligente en gebruiksvriendelijkheid software, de 'state of the art'  beveiligingsysteem en naadloze connectiviteit brengt de bizhub i-Serie mensen, plaatsen en systemen samen om de manier waarop u werkt te veranderen en te verbeteren.

Hardware
hardware icon
bizhub i-Series

De bizhub i-Serie is het contactpunt tussen uw bedrijf en de wereld van het verwerken van informatie. Zowel onze A4- als A3-modellen zijn geïnspireerd op de hedendaagse design en de bijbehorende technologie van ons innovatieve ivd-platform, de Workplace Hub.

Software
software icon
i-Serie: grenzeloze mogelijkheden

Om de workflowmogelijkheden van de bizhub i-Serie uit te breiden en de flexibiliteit in uw kantoor te vergroten, heeft Konica Minolta de Dispatcher Suite oplossing ontwikkeld. Om de productiviteit te maximaliseren, elimineert de i-Serie herhaalde taken, verlaagt de kosten en vermindert het aantal handmatige en menselijke fouten.

Services
service icon
Meer dan afdrukken!

Gestructureerde bedrijfsprocessen en een veilige IT-infrastructuur zijn essentieel om concurrerend te blijven. Met onze zakelijke dienstverlening ondersteunen wij u bij het optimaliseren van uw informatieprocessen binnen uw bedrijf. Naast consultancy omvat ons portfolio ook de implementatie van de noodzakelijke printinfrastructuur als onderdeel van onze Managed Print Services. Uiteraard ondersteunen wij u ook bij de installatie van software, de analyse van uw printworkflows en de verhoging van de printerveiligheid in uw bedrijf.

Ontdek de I-serie

Ontwikkeld met een blik hoe mensen omgaan met de nieuwe technologie, heeft Konica Minolta de gebruikerservaring volledig opnieuw ontworpen. Breng mensen, plaatsen en systemen gemakkelijk en veilig bij elkaar om uw manier van werken te veranderen.

   

   

Touch feature icon

Eenvoudige, intuïtieve gebruikersbegeleiding: Het draaibare, zwevende 10"-touchscreen toont functies in smartphone-design die zijn uitgerust met ondersteunende functies zoals vibratie en spraakbesturing.

Save Time Icon

Verbeter workflows en productiviteit: Verwijder repetitieve taken, verlaag de kosten en verminder handmatige en menselijke fouten met naadloos geïntegreerde bedrijfsapplicaties en cloudoplossingen. 

GDPR Icon

Slim en veilig: Hoogste veiligheidsnormen ingebouwd. Klaar voor de Data Protection Ordinance (DSGVO), met back-up op afstand, endpoint security en geïntegreerde bizhub vCare™, die een ononderbroken 24/7 werking garandeert.

Quality feature icon

Altijd veilig. Altijd onder controle: Zorg ervoor dat uw bedrijf beschermd is met onze bizhub SECURE Services en optionele antivirussoftware om uw bedrijf en gegevens te beschermen.

Gear Wheels Icon

Altijd up-to-date en gekoppeld aan veranderende eisen: Naadloos mensen en plaatsen met elkaar verbinden om een nieuwe dimensie toe te voegen aan documentworkflow en beveiligingsbeheer.

Sustainability feature icon

Milieuvriendelijk voor meer efficiëntie: onze nieuwe eco-instellingen, lage temperatuur toner en gewichtsdetectiesensor zorgen samen voor een aanzienlijke vermindering van het energie- en papierverbruik.

Get in touch

Get in touch