Aurelium

IT Solution: Aurelium


Aurelium, IT Services by Konica Minolta is al 30 jaar expert in ICT-oplossingen voor KMO's. Wij werken gedreven aan uw ICT, met een enthousiast team vol passie en talent dat van alle markten thuis is. Zo leveren wij steeds kwalitatieve en strategische ICT-oplossingen die uw organisatie helpen groeien.

IK WIL ALLES WETEN OVER DE IT-OPLOSSINGEN VAN KONICA MINOLTA


Door het innovatief inzetten & strategisch combineren van technologieën en het doordacht gebruik van data helpt Aurelium, IT Services by Konica Minolta haar klanten voorop te (blijven) lopen, zodat ze succesvol kunnen blijven ondernemen in een bedrijfsomgeving die voortdurend in verandering is.


Sinds 2018 werken we onder de sterke vleugels van Konica Minolta. Een samenwerking die tot stand is gebracht met als belangrijkste doelstelling een onmisbare strategische partner te zijn voor onze klanten. Een doorgedreven focus op klantgerichte en onderscheidende ICT-services.


Door de bundeling van krachten met Konica Minolta zijn we in staat om het Aurelium DNA te blijven behouden, maar een veel grotere slagkracht te ontwikkelen. Onze klanten krijgen zo dus een nog solidere partner met een ruimer aanbod en ze kunnen blijven genieten van de gekende flexibiliteit, focus op kwaliteit en doorgedreven inzet van al onze collega’s!


Samen met ons moederbedrijf Konica Minolta geloven wij in technologie. Meer nog, wij geloven dat het slim toepassen van technologie hét verschil kan maken. Zowel voor organisaties en de mensen die er werken, als voor hun klanten.


Daarom vertalen wij onze kennis en expertise naar efficiënte ICT-oplossingen, en bereiden wij organisaties voor op de uitdagingen van de toekomst. Zo is ICT geen zorg meer, maar een fundamenteel voordeel.


Met een specifiek aanbod voor KMO's dat gaat van ICT-infrastructuur, services & supports tot strategische begeleiding, consultancy & auditing en training, laten wij ICT-oplossingen hun continuïteit, productiviteit en kostenefficiëntie verhogen.


Get in touch

Get in touch