IT Security

IT-beveiliging vraagt om een strategie

Bescherm uw gegevens


IT-omgevingen worden complexer, grenzen verdwijnen en de hoeveelheid kwetsbare plekken neemt daardoor lineair toe. Daarmee vertellen wij u niets nieuws! Dit waren echter de redenen die ons er al jaren geleden toe hebben aangezet om de aanpak van de beveiliging van IT-systemen te overdenken.

Technologie alleen kan geen adequaat beschermingsniveau meer bieden. Daarvoor is meer dan ooit het samenspel van mensen, processen en technologie nodig. Al meer dan 18 jaar is IT-Security het zakelijke kernsegment van ons team. Met deze ervaring zetten wij samen met u een strategische aanpak op, die u meerwaarde biedt en u transparantie, duurzaamheid en reactiesnelheid verschaft.

Wat moet er dan worden beschermd en wat is de WERKELIJKE huidige staat van mijn IT-systemen? Onze services bieden u onder andere uitgebreide netwerkanalyses, die de segmentering, het firewall-regelsysteem en de implementatie van uw printers, kopieerapparaten en andere analyses omvat. Ook een regelmatige en duurzame analyse van de zwakke plekken geeft u een transparant beeld van hoe het met uw kwetsbaarheden staat.

Daarnaast raden wij u aan om uw infrastructuur regelmatig met penetratietests te controleren. Net als bij een crashtest voor auto's, krijgt u zo meer zekerheid en een blijvende controle. Deze penetratietests bieden wij u in verschillende pakketten aan. Ze kunnen vanzelfsprekend aan uw behoeften worden aangepast. Bijvoorbeeld van buitenaf, intern als medewerkers of bezoekers, met behulp van social engineering, enz. Een uitgebreid rapport en aanbevelingen voor maatregelen zijn vanzelfsprekend.

“Het gaat er niet om of we worden aangevallen, maar wanneer”. Helaas zijn we ervan overtuigd dat dit overeenkomt met de realiteit. Wat doen we alleen als het zover is? Ons Incident Response Team ondersteunt u bij de identificatie, bestrijding en forensische analyse van bijv. malware, ransomware of aanvallen van hackers.

Een uitgebreid beveiligingsconcept voor uw bedrijf

Omdat de factor mens een belangrijke rol speelt als het gaat om het beveiligen van IT-systemen, helpen wij u om uw medewerkers hiervan bewust te maken. Onder andere met klassieke cursussen, lezingen met live-hacking, campagnes met behulp van merchandising en nog veel meer.

Uiteraard hebben we ook een aantal goede samenwerkingsverbanden met een gezonde mix van kleine fabrikanten met uiterst innovatieve benaderingen en Global Players met een sterke portfolio. Het Professional Services Team ondersteunt u van het Proof of Concept, via de implementatie en de uitrol tot en met de Support.

   

   

Pictogram van de technologiefunctie

Gereedheid voor incidentrespons, Quick Check, Malware Hunting, Threat Hunting, Health Check, digitaal forensisch onderzoek

Productiviteitsfunctie-icoon

Analyse netwerksegmentering, controle van firewall-regelsysteem, veiligheidscheck printers en kopieerapparate

Quality feature icon

Single Target extern individueel, Black Team intern incl. wifi en OSINT, Red team intern en extern incl. social engineering en OSINT

Touch feature icon

(Accellion, Aerohive, Cisco, Contechnet, Forcepoint, macmon, McAfee, MobileIron, netwrix, SEPPmail, Sophos, Thycotic) (Indirekt Tenfold, Radar Services)

Customization feature icon

Enkelvoudige scans en evaluaties, implementatie van een Vulnerability Management-proces als regelmatige scan en ondersteuning bij de analyse

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

USB-sticks, e-mailacties, informatie-evenementen en trainingen, merchandising, live-hackingevenement

360-gradenbeveiliging voor uw bedrijf

Het gaat er niet meer om of een bedrijf in het vizier van een aanvaller komt. Het gaat er meer om wanneer dit gebeurt. Alleen een uitgebreid veiligheidsconcept biedt echte bescherming en maakt het mogelijk om volledig te profiteren van de kansen die digitalisering biedt. Wij laten u zien met welke componenten u bij uw beveiligingsconcept rekening moet houden.

MEER OVER HET THEMA BEVEILIGING VOOR BEDRIJVEN

Get in touch

Get in touch