Informatiebeveiliging

Zijn uw bedrijf en uw gegevens veilig?

Betere gegevensbescherming en risico's minimaliseren


De eisen die tegenwoordig met betrekking tot informatiebeveiliging en gegevensbescherming aan bedrijven worden gesteld, worden steeds hoger. Ondertussen is het gebruik van IT-beveiliging in overeenstemming met de laatste stand der techniek al opgenomen in Europese wetten zoals de AVG in de EU. Informatiebeveiliging is met de IT-veiligheidswet en de Kritis-catalogus (kritieke infrastructuren) sinds een paar jaar een belangrijk thema voor onze klanten. De leiding van het bedrijf is verantwoordelijk voor deze thema's en er bestaan internationale normen voor de omzetting van de eisen, zoals bijv. ISO 27001 e.v. De basis van al deze managementsystemen (managementsysteem voor informatiebeveiliging, management bij noodgevallen, privacymanagement, enz.) is het risicobeheer.

Managementeisen worden complexer, de grenzen tussen afzonderlijke thema's verdwijnen en het scala aan bedreigingen neemt eveneens continu toe. Daarmee vertellen wij u niets nieuws! Het zijn echter de redenen die ons al jaren geleden ertoe hebben aangezet om na te denken over de aanpak van informatiebeveiliging voor onze klanten.


Technologie alleen kan geen adequaat beschermingsniveau meer bieden. Daarvoor is meer dan ooit het samenspel van mensen, processen en technologie nodig. Al meer dan 18 jaar is IT-Security het zakelijke kernsegment van ons team. Met deze ervaring zetten wij samen met u een strategische aanpak op, die u meerwaarde biedt en u transparantie, duurzaamheid en reactiesnelheid verschaft.


Wat zijn dan de gegevens in uw bedrijf die beschermd moeten worden? Zijn deze gegevens bekend voor u en uw medewerkers en hebt u, afhankelijk van de beschermingsklasse, de desbetreffende veiligheidsmaatregelen vastgelegd? Hebt u al een concept voor gegevensbeveiliging en de bijbehorende IT-richtlijnen geïmplementeerd en een handleiding voor noodgevallen opgesteld? Dergelijke of soortgelijke vragen worden momenteel steeds vaker aan bedrijven gesteld, niet alleen door accountants of banken.


Met onze geïntegreerde aanpak voor IT-systemen of gegevensbeveiliging ondersteunen wij u graag bij deze uitdagingen met onze verschillende adviespakketten. Van afzonderlijke analyses, zoals bijv. onze “TOP 10 IT-beveiligingsadviezen” tot complexe projectbegeleiding bij de implementatie van managementsystemen. We nemen voor u ook graag de functie van externe informatiebeveiligingsfunctionaris (CISO) of IT-beveiligingsfunctionaris over. Ook als trainer, coach of in het kader van opleidingen met betrekking tot de beveiliging van IT-systemen en informatie en bij gegevensbescherming staan we voor u klaar.Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging in in het bedrijf

Wij bieden diverse analyses, Quick-Checks, implementatie en continue verbetering, readiness-audits voor de volgende onderwerpen.

   

   

Customization feature icon

BCM en ITSCM

GDPR Icon

EU-AVG

Quality feature icon

ISMS (ISO 27001 en BSI IT-basisbescherming)

Trophy Cup Icon

IT-security in het bedrijf

Monitor Rocket Icon

Risicomanagement

360-gradenbeveiliging voor uw bedrijf

Het gaat er niet meer om of een bedrijf in het vizier van een aanvaller komt. Het gaat er meer om wanneer dit gebeurt. Alleen een uitgebreid veiligheidsconcept biedt echte bescherming en maakt het mogelijk om volledig te profiteren van de kansen die digitalisering biedt. Wij laten u zien met welke componenten u bij uw beveiligingsconcept rekening moet houden.

MEER OVER HET THEMA BEVEILIGING VOOR BEDRIJVEN

Get in touch

Get in touch