Perimeter

Waarom halve maatregelen nooit voldoende zijn

Betrouwbare perimeterbeveiliging waarop u kunt vertrouwen


Weet u zeker dat uw perimeterbeveiliging voldoet aan de huidige behoeften van uw bedrijf? Of heeft uw zijn verouderde camerabewakingsmethoden die daadwerkelijk een behoefte aan extra infrastructuur creëren en u kostbare tijd, geld en middelen kosten - zonder een geoptimaliseerde, state-of-the-art oplossing te bieden?

 

Als het gaat om de veiligheid van uw bedrijf, zijn halve maatregelen niet langer voldoende. Als het bewakingssysteem dat u gebruikt onnauwkeurig is, kan dit ernstige gevolgen hebben, met veel (zo niet alle) gevolgen die verloren gaan door diefstal of inbraak, vandalisme, brand en andere onverwachte, mogelijk rampzalige gebeurtenissen.

 

Daarom moet u nooit genoegen nemen met een tweederangs oplossing - voor uw bedrijf heeft u een systeem nodig dat gebaseerd is op bewakingscamera's, barrières en sensoren die speciaal zijn ontworpen om de buitenste uithoeken van het terrein rondom uw gebouw of faciliteit te beschermen en dat is geïntegreerd in een breder, allround veiligheidsconcept.

 

MOBOTIX biedt dit alles en nog veel meer. Dit betrouwbare, efficiënte perimeterdetectiesysteem is een intelligente IP-video-oplossing die op zichzelf staat en eenvoudig te gebruiken is en onder alle weersomstandigheden betrouwbaar blijft functioneren. Het systeem detecteert elke potentiële bedreiging met succes, maakt onderscheid tussen een inbraak en een dier dat 's nachts onschuldig langskomt en biedt een perfecte beeldkwaliteit, ook na zonsondergang.

 

De oplossingen van MOBOTIX voor perimetrische bewaking bieden een breed scala aan voordelen. De systemen zorgen ervoor dat er geen gevaar is voor vals alarm als gevolg van ongunstige weersomstandigheden. Door hun robuuste constructie zijn ze perfect geschikt voor gebruik buitenshuis. De oplossingen maken gebruik van scherpe, heldere beelden en zijn Made in Germany - voor gegarandeerde hoge kwaliteit en technische betrouwbaarheid.

 

Perimeter

Perimeter

Alles uit één bron

Het MOBOTIX-beveiligingssysteem vereist geen extra infrastructuur. Door te investeren in commerciële MOBOTIX-camerabewaking hoeft u zich geen zorgen te maken over afzonderlijke ondersteunende systemen, software of een centrale server. MOBOTIX bespaart u niet alleen tijd en energie bij het zoeken naar geschikte elementen, maar is ook een voordelige, financieel transparante en veel betrouwbaardere keuze dan meer-elementensystemen. Alle processen - zoals het beheer van evenementen en alarmen, opname en beeldverwerking - worden lokaal, in de bewakingscamera, afgehandeld.

Hardware
hardware icon
Zoveel meer dan een standaardoplossing...

MOBOTIX-camera's kunnen op de meest uiteenlopende gebieden worden gebruikt en staan wereldwijd bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. Ze bieden de ultieme energie-efficiëntie en de hoogste mate van nauwkeurigheid. Eén enkele camera kan discreet en zonder blinde vlekken een hele ruimte bewaken.

Software
software icon
MOBOTIX Video Management System – for everything from a single source

Het ingebouwde Video Management System (VMS) is een intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossing voor videomanagement, videoanalyse en apparaatbesturing. VMS vereist geen beheersserver en alles wat u nodig hebt is ingebouwd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie van nieuwe oplossingen.

Services
service icon
Het perfecte all-round pakket

Wij begeleiden u in elke fase van het proces, zodat u kunt profiteren van het perfecte, allesomvattende beveiligingsconcept. Beginnend met een gedetailleerd adviesgesprek, met inbegrip van een enquête en analyse ter plaatse, identificeren we de oplossing op maat die tegemoetkomt aan de specifieke behoeften van uw bedrijf om uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Het juiste projectbeheer omvat vervolgens een professionele installatie, gevolgd door monitoringdiensten op afstand om de IT-infrastructuur en de netwerkstatus te controleren, en onderhoud om een probleemloze werking van uw videobeveiligingssysteem te garanderen.

Perimeter

Perimeter


MOBOTIX produceert sinds 2000 intelligente, betrouwbare en hoogwaardige IP-videosystemen. De beveiligingscamera's van het bedrijf zijn perfect afgestemd op de behoeften van de moderne onderneming. Apparaten die ontworpen zijn om buiten te werken, worden onderworpen aan temperatuurstresstests tussen -30°C en +60°C, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw bedrijf altijd veilig is, ongeacht het weer. MOBOTIX bewakingscamera's hoeven niet gekoeld of verwarmd te worden en gebruiken geen bewegende delen, waardoor ze in wezen onderhoudsvrij en zelfstandig zijn. En omdat MOBOTIX-camerabewakingssystemen alle benodigde gegevens opslaan, de resolutie zelf kunnen beheren en automatisch alarmen kunnen activeren, zijn er geen extra servers of computers nodig. 


Bovendien kunt u er zeker van zijn dat onze camera's uw hele gebouw bestrijken en garant staan voor scherpe beelden van hoge kwaliteit, ongeacht de weersomstandigheden. Dankzij het gebruik van 6MP maanlichtsensoren en warmtebeeldvormingstechnologie registreren MOBOTIX-camera's veel meer dan het menselijk oog en detecteren ze moeiteloos bewegende objecten onder slechte omstandigheden en over lange afstanden. 


MOBOTIX's geavanceerde technologie betekent ook dat u niet langer een dure, complexe oplossing hoeft te kiezen om te genieten van het beste in uw bedrijf. MOBOTIX dekt grote oppervlakken af met een handvol camera's die geen regelmatig onderhoud nodig hebben, kan 24/7 werken ongeacht de weersomstandigheden, kan bepaalde acties automatiseren (zoals het activeren van een alarm of het openen van poorten voor geautoriseerde voertuigen), en wordt gevoed door standaard PoE, die niet meer dan 4-5 watt nodig heeft. Om er absoluut zeker van te zijn dat uw huidige omtrekbeveiliging aan alle behoeften van uw bedrijf voldoet, hoeft u dus geen halve maatregelen te nemen. 


   

   

Sustainability feature icon

Energie-efficiënt

Mobility feature icon

Geen extra infrastructuur nodig

Productiviteitsfunctie-icoon

Vrijwel onderhoudsvrij

Pictogram van de technologiefunctie

Betrouwbaar in alle weersomstandigheden

Quality feature icon

Standalone-systeem

Touch feature icon

Alarm automatisch geactiveerd

Get in touch

Get in touch