Bewakingssystemen voor de gezondheidszorg

Een belangrijke uitdaging voor beveiligingsmanagers

Verbeter uw patiëntgerichte aanpak, de efficiëntie van het ziekenhuis en meer


Zorginstellingen, zoals ziekenhuizen en klinieken, kunnen een echte uitdaging zijn voor beveiligingsmanagers. Veel activiteiten op het gebied van volksgezondheid moeten binnen enkele ogenblikken plaatsvinden om succesvol te zijn.

In moderne zorginstellingen moeten veel activiteiten, waaronder vaak levensreddende behandelingen, onmiddellijk plaatsvinden om het gewenste effect te hebben. Om dit mogelijk te maken moeten patiënten, personeel en eigendommen in de gezondheidszorg constant worden beschermd met surveillance, terwijl er wordt gezocht naar infecties en relevante gegevens, en professionals bezig zijn met preventie, zorg, ziektebestrijding en meer in wat vaak levensreddende behandelingen blijken te zijn.

MOBOTIX-bewakingsoplossingen voor de gezondheidszorg bieden scherpe, heldere beelden voor beter bewijs, maken constante interacties tussen patiënten en zorgverleners mogelijk, helpen de servicekosten te verlagen en zullen de efficiëntie van uw processen verbeteren als deze worden geïntegreerd met bestaande elektrische systemen in de gezondheidszorg.

Alles vanuit één bron

Alles vanuit één bron

De bewakingsoplossingen die elk ziekenhuis nodig heeft

MOBOTIX biedt bewakingssoftware voor de gezondheidszorg die is ontworpen om u intuïtieve en flexibele oplossingen te bieden op het gebied van videobeheer, video-analyse en apparaatbeheer.
 

Deze oplossingen omvatten:

  • Het MOBOTIX-videobeheersysteem (VMS) met geïntegreerde intelligente functies waar geen beheerserver voor nodig is;
  • Ingesloten videoanalyses (objecttelling/warmtekaart/gedragsdetectie) met live analyse in de camera zodat uw netwerk niet overbelast raakt;
  • Bewegingsdetectie (activiteitensensor) met een systeem dat is ontworpen om het hele jaar door compenseert voor verschillende weersomstandigheden, bewegingen in volledige duisternis kan detecteren en gegevens automatisch configureert.
Hardware
hardware icon
Meer dan een standaard oplossing

MOBOTIX-camera's kunnen voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt en staan bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. De camera's zijn zeer energiezuinig en hebben hoogste nauwkeurigheidsniveaus. Eén camera kan een heel gebied discreet bewaken, zonder dode hoeken.

Software
software icon
Alles vanuit één bron

Intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossingen zijn ontworpen om u te helpen videomateriaal te beheren en te analyseren en het apparaat te bedienen dat wordt gebruikt om dat beeldmateriaal te produceren. Het MOBOTIX-videobeheersysteem (VMS) heeft alle functies die u zou willen, zonder dat u een beheerserver of geïntegreerde videoanalyses nodig hebt.

Services
service icon
Het perfecte allround pakket

MOBOTIX begeleidt u bij elke stap van het proces, zodat u een allesomvattend beveiligingsconcept krijgt dat is afgestemd op uw organisatie. We beginnen met een gedetailleerd overleg, inclusief locatieonderzoek en analyse, en richten ons op de specifieke behoeften van uw bedrijf door uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Een goede oplossing voor projectbeheer omvat een professionele installatie, externe bewakingsdiensten om de IT-infrastructuur en netwerkstatus te beheren en onderhoud zodat uw videobeveiligingssysteem zonder problemen blijft werken.

Bewakingssystemen voor de gezondheidszorg

MOBOTIX biedt open applicatie-interfaces, gedecentraliseerde technologie en intelligente, end-to-end bewakingsoplossingen. Dit zijn onder meer camera's voor binnen en buiten, met plafond- of wandbevestiging, voor brandbeveiliging, warmtebeeldcamera's, camera's voor gedragsanalyses en camera's die speciaal zijn ontworpen voor gebruik 's nachts of overdag.

De oplossingen hebben toegangsbeheer waarmee u kunt bepalen wie er naar binnen en buiten gaat door camera's te installeren in de buurt van de ingang van het pand. Functies zoals de waarschuwingsoptie voor afgeschermde ruimtes blijken in de praktijk zeer nuttig te zijn. Intelligente maatregelen hebben een effectieve afschrikwekkende werking, waaronder tweerichtingsaudio, regeling van verlichting, alarms en meldingen. Applicaties die zijn uitgerust met sensorische inputs, maken het mogelijk om extern onmiddellijk de zien wat er lokaal gebeurt. Dit is ideaal voor de bescherming van eigendommen en gedragsanalyses, zoals het tellen van mensen en het volgen van bewegingen. Bovendien kan MOBOTIX-thermografie brand of oververhitte apparaten vroegtijdig detecteren en een automatisch alarm activeren.

Meting van de lichaamstemperatuur draagt bij aan het voorkomen van infecties
Onze MOBOTIX thermische camera's kunnen hogere lichaamstemperaturen identificeren. Als mensen in kantoren of andere ruimten langs de camera lopen, wordt hun warmtebeeld geanalyseerd en worden lichaamstemperaturen boven een specifieke limiet geïdentificeerd. De betrokken persoon kan worden gewaarschuwd en relevant personeel kan onmiddellijk actie ondernemen om de potentiële verspreiding van infecties te beperken. De wachttijden bij de ingang van het pand en het toegangsbeheer kunnen worden verkort, contact kan worden beperkt en de gezondheid van werknemers en gasten in een organisatie, bedrijf of in het algemeen in openbare ruimten kan worden beschermd. Bovendien bespaart u ook op bewakingsmiddelen.

   

   

Usability feature icon

Geïntegreerde intelligentie geoptimaliseerd voor externe applicaties en cloudgebaseerde technologie

Speed feature icon

Gegevens worden in realtime vastgelegd en weergegeven

Technology feature icon

Gedecentraliseerd concept en volledig zelfbeherende camera's

Quality feature icon

CMOS-sensoren van de hoogste kwaliteit voor een uitstekende beeldkwaliteit

Customization feature icon

Geïntegreerde professionele VMS- en video-analysesoftware

Manage all your campaigns in one portal

Licht-, geluids- en bewegingsdetectie

Usability feature icon

Gebruikt kunstmatige intelligentie voor snelle reacties en om valse alarmen te voorkomen

Visibility

Thermische herkenning

Intelligente oplossingen voor de gezondheidszorg

De hoogste kwaliteit, briljante beeldtechnologie en het intelligente gebeurtenisbeheer maken MOBOTIX de eerste keuze voor de gezondheidszorg en sociale dienstverlening.

Download nu
Solution6-mx_VF_HealthCare_en_180413-A4

Get in touch

Get in touch