Intelligente procesbewaking voor de industriële en kritieke infrastructuur

Houd al uw kritieke infrastructuur en processen in één oogopslag in de gaten

Intelligente procesbewaking en gebeurtenisbeheer voor de industriële en kritieke infrastructuur


Kritieke infrastructuur, in de vorm van machines, apparatuur en materialen op het terrein van het bedrijf, heeft externe bescherming en bewaking nodig die niet alleen effectief maar ook altijd kostenefficiënt is. De intelligente functionaliteiten voor procesautomatisering die de MOBOTIX-apparaten bieden, garanderen een operationele veiligheid en optimalisatie van workflows, terwijl zowel fysieke activa als gegevens worden beschermd tegen elke vorm van bedreiging.

De Konica Minolta-oplossingen voor de kritieke infrastructuur zijn allemaal geschikt voor IoT (Internet of Things), om intelligente procesautomatisering te garanderen. 

 

De MOBOTIX-systemen bieden temperatuurmetingen om de bewaking van machines op locaties te verbeteren, uw beheer- en controleopties te verbeteren en het risico op aanzienlijke schade aan uw bedrijf te voorkomen. Ze zijn robuust en weerbestendig voor een betrouwbaar en veilig gebruik buitenshuis, en zijn in Duitsland gemaakt voor een gegarandeerde hoge kwaliteit en betrouwbaarheid.

Oplossing

Oplossing

Hardware
hardware icon
Zo veel meer dan een standaard oplossing

MOBOTIX-camera's kunnen op vele verschillende manieren worden gebruikt in een moderne organisatie en staan bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. De camera's bieden een ultieme energie-efficiëntie en zijn uiterst nauwkeurig. Eén camera kan een enorm gebied discreet bewaken, zonder dode hoeken. De MOBOTIX x6-camera's zijn compatibel met H.264 en ONVIF en met PoE (Power over Ethernet) hebben ze een maximaal energieverbruik van 8 W.

Software
software icon
VMS – voor alles vanuit één bron

Het MOBOTIX-videomanagementsysteem (VMS) is een intuïtieve en flexibele MOBOTIX-softwareoplossing voor videomanagement, videoanalyse en apparaatbesturing. Er is geen beheerserver nodig voor het systeem en alles wat u nodig hebt is ingebouwd zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het installeren van nieuwe oplossingen.

Services
service icon
Het perfecte allround pakket

We begeleiden u in elke fase van het proces, zodat u een allesomvattend concept van beveiligingsoplossingen krijgt dat is afgestemd op uw organisatie. We beginnen met een uitvoerig overleg met locatieonderzoek en -analyse. Daarna identificeren we de specifieke behoeften van uw bedrijf om uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Een goede projectmanagementoplossing omvat een professionele installatie, gevolgd door externe bewakingsdiensten om de IT-infrastructuur en de netwerkstatus te controleren, evenals onderhoud om een probleemloze werking van uw videobeveiligingssysteem te garanderen.

Infographic over surveillance

Onze thermische oplossingen zijn de sleutel tot het beschermen van bezittingen en het voorkomen van gevaarlijke situaties, doordat zij u in staat stellen het onzichtbare te zien. Met warmtebeelden kunnen bedreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd. Zie het onzichtbare

Bekijk onze infographic
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

De zelfstandige oplossing die u nodig hebt

MOBOTIX-apparaten bieden complete zelfstandige oplossingen die geen extra infrastructuur vereisen. Investeren in dit type commerciële camerabewaking betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over afzonderlijke ondersteunende systemen, software of een centrale server. U bespaart niet alleen tijd en energie die u kunt besteden aan het zoeken naar geschikte elementen, het is ook een kosteneffectieve, financieel transparante keuze en veel betrouwbaarder dan systemen met meerdere onderdelen. Alle processen, zoals gebeurtenis- en alarmbeheer en opname- en beeldverwerking, worden uitgevoerd en voltooid in de beveiligingscamera.

 

MOBOTIX-videocamera's zijn een enorme verbetering in beeldverwerking. De opnamen zijn van superieure kwaliteit, zelfs wanneer objecten snel bewegen of slecht zijn verlicht. Dankzij de scherpte van de geleverde beelden, kunt u altijd precies zien wat er op het terrein gebeurt. Dankzij de hoogwaardige beeldkwaliteit kunt u details zien, terwijl u met de innovatieve bewegingsdetectie weet waar u moet kijken. 

 

De MxActivity-sensor onderscheidt de wind of beweging van vogels van werkelijk verdachte activiteiten, waardoor valse alarmen tot wel 90% worden verminderd. U kunt de reactie van het systeem op gedetecteerde activiteit snel en eenvoudig automatiseren. U kunt het bijvoorbeeld zo configureren dat het barrières voor geautoriseerde auto's opent en op een bepaald moment van de dag reageert op verdachte beweging met een audiobericht. De opties zijn eindeloos: u hoeft de talrijke functies van de commerciële MOBOTIX-camerabewaking alleen aan te passen aan uw eigen specifieke behoeften. U beslist.

   

   

Copy feature icon

Automatisering

Customization feature icon

Compleet systeem

Manage all your campaigns in one portal

Bewegingsdetectie

Technology feature icon

Geen centrale server nodig

Productivity feature icon

Schaalbare beveiligingsoplossing

Usability feature icon

Geavanceerde analyses

Quality feature icon

Audiosysteem in twee richtingen

Intelligente procesbewaking voor de industriële en kritieke infrastructuur

Het intelligente gebruik van thermische radiometrie en gebeurtenisbeheer stelt ons in staat temperatuurkritische processen op betrouwbare wijze te bewaken en vroegtijdige waarschuwingen te geven.

Download nu
mobotix industry brochure thumbnail

Get in touch

Get in touch