Videobewaking voor logistiek

Optimaliseer de logistieke beveiliging in al uw vestigingen

Geautomatiseerde camerabewaking voor foutloze logistiek


Wilt u de manier waarop u camerabewaking in uw logistieke mix gebruikt optimaliseren en al uw vestigingen en processen veilig houden? Door uw logistieke processen te optimaliseren en logistieke videobewaking te gebruiken om uw mix van beveiliging en bewaking te verbeteren, kunt u het vervoer, de goederen en systemen die op uw terrein worden gebruikt nauwlettend in de gaten houden en uw logistieke stroom effectiever dan ooit tevoren beschermen.

Wilt u uw logistieke processen optimaliseren? Zorg er dan voor dat u een partner kiest waar u op kunt vertrouwen! 

 

Moderne commerciële locaties, zoals magazijnen, vereisen een strikt veiligheidsbeleid en geoptimaliseerde logistieke processen. Schade aan of verlies van goederen, systemen en gegevens die daar circuleren moet immers worden voorkomen. 

 

Elke locatie van uw bedrijf vereist een strikte beveiliging om beschadiging van uw eigendommen, diefstal, verlies of onjuiste behandeling van goederen te voorkomen. Het robuuste MOBOTIX-camerabewakingssysteem is ontworpen om geschikt te zijn voor de procesautomatisering van IoT (Internet of Things). Dankzij het gebruik van gecodeerde communicatie, is het MOBOTIX logistieke systeem cyberveilig, biedt het een ongeëvenaarde surveillance-capaciteit en beschikt het over geavanceerde beveiligings- en bewakingsfuncties die u en uw bedrijf zeker zullen waarderen. 

 

Het systeem is ook uitgerust met hemisferische technologie die ervoor zorgt dat het maximale dekkingsniveau wordt verkregen met het minimale aantal camera's. De discrete werking garandeert een totale bescherming tegen beschadiging, diefstal en vandalisme, en omdat er minder onderhoud nodig is, vallen de totale eigendomskosten lager uit zodat u zeker bent van een hoog rendement op uw investering.

LOGISTIEK

LOGISTIEK

Het integreren van bewaking in uw strategische mix

MOBOTIX-bewakingscamera's bieden u een scala aan functies als logistieke tool. De camera's zijn geschikt voor IoT (Internet of Things) om intelligente procesautomatisering te garanderen, de temperatuur te meten om de bewaking van apparaten op locaties en uw beheer- en controleopties te verbeteren, en het risico op aanzienlijke schade aan uw bedrijf te voorkomen. Ze bieden ook een robuuste, weerbestendige constructie voor betrouwbaar en veilig gebruik buitenshuis, het hele jaar door. Ook bieden ze een maximaal dekkingsniveau met een minimaal aantal camera's (hemisferische technologie) en zijn ze in Duitsland gemaakt voor een hoge kwaliteit en de ultieme betrouwbaarheid.

Hardware
hardware icon
MOBOTIX x6-serie

Als u videogegevens met een hoge resolutie wilt vastleggen, zijn de innovatieve camera's uit de MOBOTIX x6-serie een slimme investering. Ze bieden een breed scala aan nieuwe applicaties en integratieopties om aan de behoeften van elke klant te voldoen. De hardware biedt spannende functies en meer, waaronder een gedecentraliseerd concept, lagere totale eigendomskosten en hemisferische technologie. De camera's uit de MOBOTIX x6-serie bieden u een superieure beeldkwaliteit, hoogwaardige productkwaliteit en ze zijn cyberveilig.

Software
software icon
Videomanagementsysteem (VMS)

Het MxManagementCenter (MxMC) is een krachtig en gebruiksvriendelijk videomanagementsysteem met ingebouwde intelligentie. Het systeem kan intuïtief worden gebruikt op Windows- en Apple-computers, zodat er geen beheerserver nodig is.

Services
service icon
Consultancy

Bewaking afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf. Onze consultancyservice omvat het optimaliseren en verbeteren van uw volledige video-infrastructuur, inclusief een locatieonderzoek en -analyse.

Infographic over surveillance

Onze thermische oplossingen zijn de sleutel tot het beschermen van bezittingen en het voorkomen van gevaarlijke situaties, door u in staat te stellen het onzichtbare te zien. Met warmtebeelden kunnen bedreigingen vroegtijdig worden gedetecteerd. Zie het onzichtbare

Bekijk onze infographic
MOBOTIX Infographic Security COVID-19

Get in touch

Get in touch