Bewakingssystemen voor de detailhandel

Onze technologie kan uw beveiligingsproblemen oplossen – en u de toekomst laten zien

Geen dode hoeken in uw beveiliging, verkoopstrategie of marketing dankzij videobewaking voor de detailhandel


Een volledig bewakingssysteem dat de manier waarop u werkt zal veranderen

Konica Minolta videobeveiligingsservices kunnen uw marketing aanzienlijk verbeteren, uw verkoop verbeteren en uw winkel een betere en veiligere ruimte maken. Voorkomen beveiligingsproblemen dat u zich volledig op de ontwikkeling van uw bedrijf kunt richten? Of hebt u interesse in IP-bewakingscamera's om uw infrastructuur veiliger te maken? 

 

Als u uw huidige beveiligingssysteem niet vertrouwt of in een superieure oplossing wilt investeren, kan Konica Minolta u nu helpen voor een veilig gevoel en gemoedsrust als u uw winkel 's avonds sluit. Onze eigen hemisferische IP-cameratechnologie van 360° kan uw hele winkel controleren. De hemisferische verwerking zorgt voor betere videokwaliteit en resolutie, zodat u alle (vaak belangrijke) extra details kunt zien. 

 

Een moderne IP-camera helpt u niet alleen diefstal te voorkomen en verdacht gedrag te bewijzen, maar kan ook worden gebruikt als middel om waardevolle gegevens te genereren zodat u uw winkelontwerp en klantvoorkeuren kunt verbeteren. 

 

Zowel u als uw klanten zullen genieten van het discrete ontwerp van het videobewakingssysteem. Dankzij de camera leert u over de winkelgewoonten van echte en potentiële klanten, zodat u uw verkoopstrategie kunt afstemmen op hun voorkeuren – en veilig kunt blijven verkopen!

DETAILHANDEL

DETAILHANDEL

Richt u op wat echt belangrijk is voor uw bedrijf: beveiliging en verkoop

Laat onze technologie uw beveiligingsproblemen oplossen! Een betrouwbare en effectieve MOBOTIX-beveiligingsinfrastructuur registreert alles wat u nodig hebt, zonder dode hoeken.

 

Met de 360° hemisferische IP-cameratechnologie kunt u waardevolle gegevens genereren die u kunt gebruiken om diefstal te voorkomen en bewijs van verdacht gedrag te leveren, maar ook om de opzet van uw winkel en klantvoorkeuren te verbeteren. Dankzij de camera leert u meer over de gewoonten van mensen die uw winkel bezoeken, zodat u uw verkoopstrategie kunt verfijnen.

 

Een MOBOTIX-bewakingscamera die in de detailhandel wordt gebruikt, biedt veel interessante voordelen. De systemen integreren business intelligence met videobeveiliging voor een moderne IP-videobewakingsoplossing die diefstal voorkomt en als videobewijs fungeert met heldere, scherpe beelden. MOBOTIX-bewakingscamera's zijn discreet en bieden maximale dekking met een minimaal aantal camera's (dankzij ‘hemisferische technologie’). Cyberbeveiliging dankzij gecodeerde communicatie voor oplossingen met business intelligence die u laten zien hoe u uw meest effectieve verkoopactiviteiten en de winst kunt maximaliseren. Geïntegreerde video-analyses (thermische kaart/objecten tellen/gedragsdetectie) worden gebruikt om business intelligence te bieden.

Hardware
hardware icon
Veel meer dan een standaardoplossing

MOBOTIX-camera's kunnen op verschillende manieren worden gebruikt binnen moderne organisaties en staan bekend om hun uitstekende betrouwbaarheid. De camera's zijn zeer energiezuinig en ongelooflijk nauwkeurig. Slechts één camera kan een groot gebied discreet bewaken zonder dode hoeken.

Software
software icon
Alles uit één bron

De intuïtieve en flexibele softwareoplossingen die worden aangeboden met MOBOTIX-camerabewaking zijn toonaangevend in de hedendaagse detailhandel. Een MOBOTIX-softwareoplossing laat u profiteren van videomanagement, videoanalyse en apparaatbesturing, en dankzij het videobeheersysteem (VMS) hebt u geen beheerserver nodig. Dankzij het gebruik van Embedded Video Analytics (objecten tellen/warmtekaart/gedragsdetectie) in onze oplossingen wordt al uw video-informatie live en in de camera geanalyseerd, zodat er geen onnodig verkeer op uw netwerk is.

Services
service icon
Het perfecte alles-in-een pakket

Met ons Services-pakket begeleiden we u tijdens elke fase van het proces, zodat u een allesomvattend beveiligingsconcept krijgt dat is afgestemd op uw organisatie. We beginnen met een gedetailleerd overleg, inclusief locatieonderzoek en analyse, en richten ons op de specifieke behoeften van uw bedrijf door uw volledige video-infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Een goede oplossing voor projectbeheer omvat een professionele installatie, externe bewakingsdiensten om de IT-infrastructuur en netwerkstatus te beheren en onderhoud zodat uw videobeveiligingssysteem zonder problemen blijft werken.

Zoveel meer dan gewoon bewakingssysteem

Een oplossing van Konica Minolta biedt veel meer - zo veel meer - dan een gewone bewakingscamera.

 
De oplossing registreert niet alleen alles wat er in uw winkel gebeurt - dankzij het hoogwaardige systeem en het 360°-zicht beschikt u ook over haarscherpe HD-videobeelden die de hele ruimte bestrijken. Het biedt een scala aan nieuwe functionaliteiten die kunnen worden aangepast aan uw zakelijke behoeften. Met camerabewaking in de detailhandel kunt u het gedrag van uw klanten in uw winkelruimte analyseren door het aantal bezoekers te registreren en hun bewegingen en activiteiten te volgen.
 
Vraagt u zich wel eens af welk gangpad uw klanten het meest gebruiken? Waar ze het grootste deel van hun tijd doorbrengen? Met een MOBOTIX-oplossing voor de detailhandel kunt u hun koopgedrag bestuderen, zodat u op feiten gebaseerde beslissingen kunt nemen en uw omzet exponentieel kunt verhogen. Met behulp van transparante heatmaps kunt u winkeltrends in een oogwenk analyseren. Door deze patronen regelmatig te volgen, kunt u ook beter geïnformeerde personeelsbeslissingen nemen, zodat u meer personeel kunt inzetten om de inkooptijden te overbruggen - waardoor uw klanten tevreden blijven, de verkoop stijgt en u geld bespaart. Dit is duidelijk een win-win-win situatie.
 
Konica Minolta Video Security Services zal u ook helpen uw marketing te verbeteren. Door beslissingen te nemen op basis van de videogegevens die door het systeem worden gegenereerd, kan uw marketingteam met eigen ogen de effectiviteit van display-advertenties zien. Ze kunnen hun marketingcampagnes eenvoudig optimaliseren door de factoren te analyseren die van invloed zijn op meer verkeer in uw winkel, zoals het tijdstip van de dag, het weer of de dag van de week, en hun boodschappen dienovereenkomstig aanpassen.
 
Konica Minolta kan uw marketing aanzienlijk verbeteren, de verkoop verhogen en van uw winkel een betere, veiligere plek maken.
 

   

   

Mobility feature icon

360° vision

Usability feature icon

Analysis of customer behaviour

Media handling feature icon

Better staff planning

Technology feature icon

High quality video

Customization feature icon

Marketing optimisation

Productivity feature icon

Visitors counting

Videobeveiliging met geïntegreerde business intelligence voor detailhandelaren

Geïntegreerde POS-functies (Point of Sale) worden gecombineerd met een ingebouwde beeld- en gegevensanalyse voor beveiliging en waardevolle bedrijfsinformatie.

Download nu
Solution5-mx_VF_en_180105_Retail-A4

Bescherm uw waardevolle bezittingen en fysieke omgeving met Suspicious Behavior Detection

Houdt de bescherming van vertrouwelijke documenten en gevoelig materiaal u 's nachts wakker? Problemen met handmatige veiligheids- en beveiligingsprocessen die niet altijd goed lopen? Besteedt u veel geld aan het voorkomen van inbraken in gebieden waar beperkingen gelden vanwege de vereiste menselijke arbeid?
Stelt u zich eens een autonome oplossing voor die de hoogste veiligheid en veiligheidsnormen in fysieke omgevingen garandeert zonder dat daar extra personeel — voor nodig is. Deze is er al.

Meer informatie hierover

Get in touch

Get in touch