Variable Data

 

Variable Data

 
Mensen worden elke dag geconfronteerd met tal van commerciële boodschappen die hen moeten aanzetten tot consumeren. Het is dus voor heel wat bedrijven een ware uitdaging om hun belangrijke boodschap tot bij hun potentiële klanten te krijgen. Personalisatie van marketing en reclame kan daarbij helpen. Natuurlijk klinkt dat makkelijk, maar een massa aan brochures, flyers, direct mails, enzovoort personaliseren voor elke bestemmeling is niet meteen eenvoudig. 

Gelukkig bestaan er oplossingen, zoals Variabele Data Publishing, het publiceren of printen van variabele gegevens. Deze manier van professional printing biedt zowel voor printbedrijven als uw klanten tal van voordelen.

 

De voordelen voor u als professioneel printbedrijf

  • Sneller en efficiënter plannen en uitvoeren van printopdrachten
  • Breder aanbod in dienstverlening en expertise
  • Betere positie op de concurrentiële markt 
  • Verhoging van uw omzet
 

Uw klanten genieten van

  • Gepersonaliseerde, gerichte en vooral doeltreffende reclame- en marketingcommunicatie

  • Hogere responsepercentages 

  • Meer binding met hun consumenten en klanten

  • Efficiëntere cross-media marketing
 

Ontdek de wereld van gepersonaliseerde communicatie

AccurioPro Variable Data, Konica Minolta’s professionele suite van software voor het afdrukken van variabele data (VDP), biedt de mogelijkheid tot het geavanceerd drukken en publiceren van gepersonaliseerde communicatie. De prestaties en flexibiliteit zijn uniek, geen enkel ander softwarepakket op de markt biedt zoveel mogelijkheden in combinatie met een eenvoudige userinterface.

Met AccurioPro Variable Data kan u in een mum van tijd commerciële drukopdrachten eenvoudig aanpassen en personaliseren. Door uw printbedrijf tijd, moeite en geld te besparen, zal onze VDP-oplossing uw positie op de concurrentiële markt een boost geven.

Bovendien beschikt deze innovatieve oplossing van Konica Minolta over een naadloze integratie met Adobe InDesign waardoor variabele elementen aan elk InDesign-document kunnen worden toegevoegd. U kunt bovendien on-the-fly aanpassingen uitvoeren wanneer uw tekst een over- of onderloop heeft en u kan regels ingeven om op basis van de inhoud van datavelden specifieke acties uit te voeren zonder dat u deze moet coderen of programmeren.

Tot slot voorziet de AccurioPro Variable Data de mogelijkheid tot doorlopende nummering waardoor het nummeren van taken zoals het printen van tickets en labels een stuk efficiënter en sneller kan verlopen.

Variable data printing was nog nooit zo eenvoudig en efficiënt als met de AccurioPro Variable Data van Konica Minolta! 
 

Lees meer op onze blog

Konica Minolta lanceert MGI JETVARNISH 3D One digital spot UV-systeem

De MGI JETVARNISH 3D One richt zich op markten voor kleine luxe verpakkingen, boeken, tijdschriften, visitekaartjes, menu's, brochures, fotoboeken en wenskaarten. De doelgroep bestaat onder andere uit digitale drukkerijen en grafisch vormgevers. 

Lezen

Betrouwbaar, kwalitatief en milieuvriendelijk drukken? Missie volbracht!

Montana Printing is een volwaardige digitale drukkerij en bedient al vijftien jaar zowel kmo’s, zelfstandigen als particulieren, ook op het vlak van ontwerp en opmaak. Onder het motto ‘kwaliteit, kwaliteit en nog eens kwaliteit’ beslisten zaakvoerders Walter Bruynseels en Kristel Bervoets begin 2018 hun printinfra-structuur te vernieuwen. Gewapend met een AccurioPress C6085 van Konica Minolta levert Montana Printing vandaag meer dan ooit topkwaliteit.

Lezen

Toegenomen klanttevredenheid en interne efficiëntie

Een hele reeks klanten in verschillende sectoren vertrouwt op Eurographics voor de digitale druk en de afwerking van verschillende soorten drukwerk: van eenvoudige naamkaartjes tot glossy corporate brochures. Omdat precisie en kwaliteit in de grafische wereld zo essentieel zijn – en de sector tegelijkertijd snel evolueert – besloot de Zaventemse drukkerij onlangs om zijn printers te vernieuwen.
Lezen