Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Clean Planet

Technische ondersteuning

Onze supportafdeling is erop ingericht om u zo goed mogelijk van dienst te zijn bij vragen of problemen. Wilt u een service-aanvraag indienen, tellerstanden doorgeven of drivers en handleidingen downloaden voor uw multifunctionals? Hier vindt u alles wat u nodig heeft.

Terug naar de homepage

Clean Planet

Het Clean Planet-programma is Konica Minolta's manier om haar verantwoordelijkheid voor het milieu op te nemen. Van allesomvattende milieumanagementsystemen tot de energie en bronnen die voor onze producten worden gebruikt, garandeert dit programma dat wij bij alles wat wij doen, bewust en zuinig omspringen met onze planeet.

U kunt zelf ook een belangrijke bijdrage aan de bescherming van het milieu leveren door uw lege tonercassettes aan ons te retourneren. De cassettes worden dan schoon en efficiënt gerecycleerd, waardoor waardevolle rijkdommen worden gevrijwaard. Wij waarderen ieders inspanningen en danken u bij voorbaat voor uw steun.

Bijkomende voordelen: het retourneren van cassettes is snel, gemakkelijk en helemaal gratis. De beloning bestaat uit de wetenschap dat wij samen het verschil maken voor onze leefomgeving.

Opmerking:

* Clean Planet betreft alleen Magicolor / PagePro / QMS toestellen

* Voor Konica Minolta toestellen, gelieve uw aanvraag te versturen per email naar:

 supplies(at)konicaminolta.be (met vermelding van het serienummer van uw toestel)