Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

DSP-goudleden

Developer Support Program

WIJZIG KEUZE

DSP-goudleden

Colorspectrum Kft.

Colorspectrum Kft. is opgericht in 1990. Sindsdien is de onderneming een van de belangrijkste verdelers van kantoorapparatuur in Hongarije. Naast de multifunctionals van Konica Minolta en andere fabrikanten leveren wij alle bijbehorende onderdelen en verbruiksartikelen en bieden wij ook service ter plaatse aan. Met PRIMON, door Colorspectrum zelf ontwikkelde afdrukbeheersoftware, kunnen wij bovendien oplossingen aanreiken voor het gebruik van kantoortoestellen tegen optimale prijzen.

Bekijk de website

doxense

Doxense, een 100 procent dochter van de Archimed-groep, is de uitgever van de Watchdoc-softwareproductenreeks voor afdrukbeheer. Dit bedrijf levert zijn expertise aan de vijftig gecertificeerde partners die verantwoordelijk zijn voor het op de markt brengen en ondersteunen van de oplossing bij bedrijven en overheidsinstellingen. Dankzij zijn relaties met de grootste apparatuurfabrikanten heeft Doxense een specifieke en krachtige, geïntegreerde oplossing ontwikkeld die op de Open API van Konica Minolta is gebaseerd.

Bekijk de website

Integrated Card Solutions Limited

ICS is gespecialiseerd in afdruk- en kopieerbeheersystemen die Pcounter combineren met de door ICS ontwikkelde XPR Enterprise suite van hard-/softwarecomponenten om een complete oplossing te kunnen aanbieden. In 2010 fuseerde ICS met Altman Technologies om samen verder te gaan als Altman Integrated Technologies. Altman Technologies is de verdeler van Pcounter in het Verenigd Koninkrijk en deze fusie heeft het klantenbestand en de mogelijkheden voor het ontwikkelen van software van ICS verder versterkt.

Bekijk de website

inepro

Inepro staat voor Innovative Products (innovatieve producten).

Wij zijn gespecialiseerd in kaart-, pincode- en biometrische betaal- en registratieoplossingen, waardoor onze klanten uit een indrukwekkende portfolio van producten of oplossingen kunnen kiezen. Wij beschikken over een uitermate goed opgeleid R&D-team met diverse specialiteiten dat gepassioneerd bezig is met de ontwikkeling van hard- en softwareoplossingen van topkwaliteit om de dagelijkse efficiëntie te vergroten.

Om te kunnen overleven in de sectoren waarin onze producten en oplossingen worden verkocht, zorgen we ervoor dat ze er aantrekkelijk uitzien en dat gemakkelijk door de ontwikkelde software kan worden genavigeerd. Samen met stipte leveringen tegen aannemelijke prijzen bieden wij ook continu een professionele service.

Bekijk de website

Ringdale

FollowMe van Ringdale is de complete oplossing voor het uitvoerbeheer van documenten. Het zorgt voor een ongekende flexibiliteit binnen organisaties die hun kosten willen verlagen, de veiligheid willen verhogen en de efficiëntie van hun afdrukvoorzieningen willen verbeteren.

Ringdale ontwikkelde FoilowMe en de afdrukroamingtechnologie in 1997 en heeft sindsdien wereldwijd veel klantgerichte oplossingen op de markt gebracht. Op dit moment heeft Ringdale verkoop- en servicekantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Singapore en Japan.

Bekijk de website

SafeCom

SafeCom biedt een modulaire benadering van het beheer en de optimalisatie van beeld- en afdrukomgevingen - SafeCom Smart Printing. Met SafeCom Smart Printing™ verlagen bedrijven over de hele wereld hun kosten, bevorderen ze de efficiëntie, verbeteren ze hun beveiliging maximaal, verminderen ze de hoeveelheid afval en beschermen ze het milieu. SafeCom, met hoofdzetel in Denemarken, heeft vestigingen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland en Singapore.

Bekijk de website

Xerrex

Wij ontwikkelen en implementeren allesomvattende oplossingen voor het optimaliseren van kantooromgevingen, archiveren en verspreiden van documentatie.

Onze aanbod is inclusief DiademScanManager, een intelligent scansysteem dat het beheer van informatie in documenten ondersteunt en de tijd die nodig is voor het archiveren en terugvinden van documenten, aanmerkelijk verkort. Deze gebruikersvriendelijke oplossing maakt het mogelijk om scanprocessen te automatiseren, elimineert fouten, standaardiseert regels die worden toegepast wanneer documenten in het elektronische archief worden opgenomen, en verbetert de veiligheid van informatie in de documenten. De toepassing leest automatisch metagegevens uit de documenten en slaat deze onder een geschikte naam op in een archiefmap.

Bekijk de website