Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Digital1234

DIENSTEN EN OPLOSSINGEN

In haar streven naar voortdurende innovaties en verbeteringen biedt Konica Minolta een uitgebreid portfolio met essentiële diensten en oplossingen op alle gebieden van de digitale documentverwerking aan.

 

Terug

Digital1234 - voor uw zakelijke activiteiten

Het Digital1234-programma is ontworpen om drukkerijen te stimuleren om zich toe te spitsen op kansen om geld te besparen, grotere winsten te realiseren, nieuwe diensten aan te bieden en hun productiviteit te verhogen. Aan de hand van vier praktische stappen wordt de klant begeleid en gecoacht hoe hij of zij nieuwe zakelijke kansen kan herkennen, beoordelen, rechtvaardigen en implementeren

Mede door de huidige economische crisis daalt het aantal drukkerijen, neemt het totale afdrukvolume af. Goed geïnformeerde drukkers weten dat ze hun printbusiness moeten uitbreiden, hun winstmarges vergroten en nieuwe inkomsten genereren. Om haar klanten hierbij te helpen, heeft Konica Minolta Business Solutions Europe het Digital1234-programma geïntroduceerd: een uitgebreid pakket business development services waarin de behoefte van de klant om zijn business uit te breiden, centraal staat.

Laat ons uw zaak wapenen voor de toekomst