Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Optimized Print Services

DIENSTEN EN OPLOSSINGEN

In haar streven naar voortdurende innovaties en verbeteringen biedt Konica Minolta een uitgebreid portfolio met essentiële diensten en oplossingen op alle gebieden van de digitale documentverwerking aan.

 

Terug

Optimized Print Services

Een boost geven aan uw concurrentievermogen in het informatietijdperk

Organisaties voelen tegenwoordig steeds meer de hete adem van de concurrentie. Aanbieders hebben hun werkgebied via internet flink uitgebreid. Technologische ontwikkelingen hebben het mogelijk gemaakt om alle aanbieders met elkaar te vergelijken.

Om in een dergelijke, uitdagende omgeving de concurrentie de baas te blijven moet uw organisatie een product of dienst aanbieden met de juiste kwaliteit voor de juiste prijs. Twee aspecten zijn belangrijk om dit mogelijk te maken:

1. Kosten: de juiste prijs is alleen haalbaar als de organisatiekosten beheersbaar zijn.
2. Processen: voor een efficiënte organisatie en uniforme kwaliteitsniveaus zijn goed doordachte processen noodzakelijk.


Uw concurrentievoordeel: informatie

In de meeste organisaties is informatie een belangrijke succesfactor. Vanwege bovenstaande twee aspecten verdient het beheer van die informatie dan ook speciale aandacht. Informatie is tegenwoordig meestal in twee vormen aanwezig: op papier en digitaal. Voor organisaties die efficiënter willen gaan werken kan dit echter een hele uitdaging zijn.

Als fabrikant van multifunctionals die het raakvlak vormen tussen informatie op papier en informatie in digitale vorm, maken wij het mogelijk om de informatie-gerelateerde uitdagingen van organisaties te overwinnen. Sterker nog, dit is onze kracht. Wij zijn daarom een unieke partner die u kan helpen uw concurrentievoordeel te behouden.

Op weg naar succes met Optimized Print Services

Wij beschermen uw concurrentievoordeel met behulp van Optimized Print Services, oftewel OPS. OPS is ontworpen om processen binnen uw organisatie, door middel van geoptimaliseerde informatieverwerking, efficiënter te maken. Uitgaande van uw specifieke behoeften ontwikkelen wij een oplossing die niet alleen eenvoudig te bedienen en te beheren is, maar ook maximale gegevensbeveiliging biedt en milieuvriendelijk en financieel gezien haalbaar is.

Inzicht in uw organisatie

Een nauwe samenwerking met u is van essentieel belang. Samen met u analyseren we uw organisatie, processen, procedures, doelen en visie. Wanneer wij een strategie ontwikkelen voor uw geoptimaliseerde informatieverwerking, kijken we naar vijf domeinen (Printerpark, Proces, Financiering, Security en Groen). Samen zorgen deze domeinen ervoor dat u een allesomvattende oplossing krijgt die perfect aansluit op uw behoeften.

We leggen hier uit wat we voor uw organisatie kunnen doen en hoe we u stap voor stap kunnen helpen bij het bereiken van uw doelen.