Drie stappen op weg naar uw succes

Onze Optimized Print Services zijn geheel toegespitst op de specifieke vereisten van uw organisatie – met efficiëntere workflows, lagere kosten en beter beveiligde data. We bieden u een nauwgezette analyse (Consult) gevolgd door een zorgvuldige implementatie (Implement) en individuele dienstverlening (Manage).

Stap 1: Consult

OPS begint met een nauwgezette analyse van uw huidige situatie, bijvoorbeeld uw bedrijfsprocessen, infrastructuur en behoeften. Wij kunnen u alleen adviseren als wij weten hoe uw organisatie in elkaar steekt. Hiervoor kijken we niet alleen naar de harde feiten, we betrekken ook uw medewerkers bij onze analyse. Zij zijn meestal het best in staat om de bestaande processen te analyseren en verbeterpunten voor te stellen.

Stap 2: Implement

Nadat wij samen met u de beste oplossing hebben bepaald, komt de volgende stap. En die gaat veel verder dan alleen uitleveren. Wij bieden u ondersteuning bij het complete projectmanagement (conform internationale normen), stellen plannen op voor de uitrol en leggen de nieuwe processen en procedures uit aan de betrokken medewerkers. Op deze manier maken we een gegarandeerd succesverhaal van alle ideeën en benaderingen die we samen met u hebben ontwikkeld.

Stap 3: Manage

Konica Minolta biedt u diensten op maat om uw documentinfrastructuur efficiënt te kunnen beheren op langere termijn. U bepaalt zelf welke OPS-diensten u wilt gebruiken: gewoon toevoegen aan uw bestaande IT-diensten of overname van de volledige operationele verantwoordelijkheid voor uw complete infrastructuur.