Geoptimaliseerde documentworkflows: digitaal en papier

Met Optimized Print Services van Konica Minolta bouwt uw organisatie een voorsprong op. Met onze goed doordachte processen willen wij komen tot een perfecte symbiose tussen de papieren en de digitale wereld.

In de maatschappij van tegenwoordig is informatie een erg waardevol bedrijfsmiddel. U kunt het potentieel van dit bedrijfsmiddel echter pas ten volle benutten als de beschikbaarheid en verwerking optimaal zijn afgestemd op uw behoeften. Geprinte informatie is niet weg te denken, maar digitale informatie maakt vaak goedkopere, snellere en veiligere processen mogelijk.

Konica Minolta – uw one-stop-shop voor de verwerking van informatie

Een van de grootste voordelen van samenwerken met Konica Minolta is ongetwijfeld onze enorme expertise op het gebied van oplossingen voor informatieverwerking. Wij kunnen u helpen met tools voor een efficiënte verwerking van informatie op papier en alles wat u nodig hebt voor de verwerking van uw digitale informatie. Bij OPS komen uw behoeften op de eerste plaats.

Wat denkt u hiervan? – blik op de toekomst van uw informatieverwerking

Een voorbeeld van automatische processen: stel dat uw papieren documenten meteen bij binnenkomst worden gedigitaliseerd, klaar om toe te voegen aan uw documentbeheersysteem. Tekstherkenning zorgt ervoor dat die documenten automatisch worden geclassificeerd en doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling voor verdere verwerking. Daarna kan een document voor andere stappen worden doorgestuurd naar een andere afdeling, of het kan meteen worden gearchiveerd of opnieuw worden geprint om fysiek te worden afgeleverd aan een bepaalde persoon of instantie.

Focus op de gebruiker - tijden veranderen

Mobiele informatieverwerking levert nog meer flexibiliteit, productiviteit en tijd voor uw kernactiviteiten op. Mobiel kunnen werken is ideaal voor mensen die vaak voor hun werk op reis zijn of die af en toe van thuis uit werken. Smartphones, tablets of andere mobiele apparaten kunnen overal vandaan en op elk gewenst moment verbinding maken met een netwerkprinter. Op het gebied van mobiel printen kan Konica Minolta u tal van mogelijkheden bieden die u nog sneller laten werken.

Maatwerk – unieke oplossingen voor unieke organisaties

Wij kunnen meer bieden dan ons vaste softwareaanbod. Via ons uitgestrekte netwerk van partners kunnen wij u ook de meest uiteenlopende applicaties op maat leveren. Deze software-implementaties zijn dan specifiek bedoeld om een bepaald resultaat mogelijk te maken in een heel specifieke situatie.