SECURITY

RETOUR

Dataveiligheid

Met de snelle groei van de wereldwijde communicatiemogelijkheden in dit digitale tijdperk groeit ook de kans op ernstige schendingen van de beveiliging dramatisch.

Om deze gevaren het hoofd te bieden, heeft Konica Minolta veel geïnvesteerd in het ontwerpen en toepassen van beveiligingsgebaseerde informatietechnologieën in al haar multifunctionals. Ons eerste en meest belangrijke doel is om producten en technologieën aan te bieden die de geheimhouding van elektronische informatie van u, onze klanten, waarborgen, ongeacht of ze in de vorm van gegevens of documenten is.

bizhub SECURE

In dit digitale tijdperk zien wij een ongekende groei van de wereldwijde communicatie, die gepaard gaat met een even grote toename van de kans op ernstige schendingen van de beveiliging. In iedere bedrijfsomgeving maakt het dagelijkse gebruik van kopieer-, print-, scan- en faxsystemen, als elementair onderdeel van werkprocessen en werkstromen, MFP's op vele niveaus onmisbaar. Daarom is het uitermate belangrijk dat deze toestellen voldoende worden beveiligd om de permanente bedreigingen het hoofd te bieden.

De uitgebreide reeks standaardbeveiligingsfuncties en -opties van Konica Minolta vormt een krachtige basis voor professionele oplossingen: oplossingen die schendingen van de beveiliging opsporen en voorkomen, waardoor financiële schade en/of imagoschade van zowel bedrijven als particulieren kan worden vermeden. Konica Minolta is altijd al een voorloper geweest op dit gebied en is nog steeds toonaangevend.

Met bizhub SECURE weet u zich verzekerd van een extra veiligheidsbuffer tegen datadiefstal en ongeautoriseerde toegang tot uw documenten. Onder andere door:

  • Wijzigen van administrator password
  • HDD-encryptie
  • HDD-vergrendeling met een password
  • automatische verwijdering van tijdelijke data
  • overschrijven van HDD-data op basis van tijdsinstelling

Klik hier om de brochure BEVEILIGING te downloaden