Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

De groep Konica Minolta België

BEDRIJFSINFORMATIE

Het doel van Konica Minolta is te weten wat klanten denken; om hun behoeften vanuit hun perspectief te begrijpen en om de uitdagingen die hun organisaties tegenkomen op te lossen - om zo tot het beste resultaat te komen.

Terug naar het overzicht

De groep Konica Minolta België

De groep Konica Minolta België biedt u met haar aangesloten ondernemingen uitgebreide advies, hard- en softwareoplossingen en dienstverlening en ondersteuning voor uw individuele en krachtige totaaloplossing. Het complete portfolio omvat de gebieden Business Solutions, IT-Solutions, Production Printing en Marketing Services.

Charterhousedots SoftwareDEVELOPMarketing ServicesProduction Printing - KMIT-Services - KMBusiness Solutions - KM

Business Solutions

Konica Minolta Business Solutions (Belgium) N.V. is een marktleidende aanbieder van complete oplossingen voor bedrijfsbrede document- en afdrukwerkstromen in B2B. Als project- en oplossingsexpert biedt de organisatie uit Zaventem totaalpakketten aan die advies, hardware- en softwareoplossingen en diensten zoals service en ondersteuning omvatten. Met zijn strategisch bedrijfssegment Optimized Print Services zet Konica Minolta nieuwe maatstaven op het gebied van Managed Print Services. De hardwareoplossingen omvatten multifunctionele systemen en laserprinters in kleur en z/w voor afdruk op A3 en A4 voor de merken Konica Minolta en DEVELOP.

IT-Services

Met Managed Content Services biedt Konica Minolta holistische concepten rond het thema documentbeheer, archivering en samenvatting van informatie. Met ervaren procesadviseurs staat een uniek team van experts beschikbaar voor de optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Speciaal op het vlak van IT-Security, bieden wij u ook een uitgebreid aanbod van diensten en producten rond het thema IT-beveiliging. Hierbij horen advies, Managed Services en softwareoplossingen.

Production Printing

Als Europese marktleider op het vlak van Production Printing, biedt Konica Minolta u toonaangevende systemen van de digitale productieafdruk. Hoogste kwaliteit, maximale productiviteit en eenvoudige bediening zorgen voor naadloze productieprocessen. Een flexibele hardware-uitrusting van de productiesystemen in combinatie met specifieke softwareoplossingen voor een optimaal pakket dat op uw behoeften afgestemd is. Als experts in de verkoop en techniek beschikken wij over een jarenlange en gefundeerde kennis, waarover u de beschikking krijgt tijdens onze volledige partnership. Met DIGITAL1234 bieden wij u daarnaast ook een concept aan dat de op- en uitbouw van verschillende bedrijfsvelden in de digitale afdruk mogelijk maakt. Als aanvulling beschikt u met dots Software ook exclusief over een specialist voor de ontwikkeling van software voor de digitale productieafdruk.

Marketing Services

Konica Minolta biedt u met de onderneming Konica Minolta Marketing Services een aanbieder voor uitbestede marketing- en productiediensten, die de aankoop, productie en oplevering van gedrukte en digitale communicatiemiddelen van uw globaal merk aanstuurt.