Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Geschiedenis

BEDRIJFSINFORMATIE

Het doel van Konica Minolta is te weten wat klanten denken; om hun behoeften vanuit hun perspectief te begrijpen en om de uitdagingen die hun organisaties tegenkomen op te lossen - om zo tot het beste resultaat te komen.

Terug naar het overzicht

Toonaangevend in de wereld en in België

Als toonaangevende multinational telt Konica Minolta Holdings vijf internationaal opererende divisies, die zich alle richten op dezelfde kerntechnologie: het vastleggen en verwerken van beelden en informatie.

Binnen Konica Minolta, waarvan de fundamenten in 1873 werden gelegd, vormt Business Solutions de belangrijkste divisie. Met documentoplossingen voor de zakelijke en grafische markt realiseert de divisie’, behorend tot de top 3 in de wereld, vanuit het motto ‘excelleren door innoveren’ nog jaarlijks een aantrekkelijke omzetgroei.

Konica Minolta Business Solutions telt maar liefst 29 vestigingen in Europa. Het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Langenhagen, Duitsland.

In België is Konica Minolta ook een belangrijke speler op de markt. Vanuit de centraal gelegen vestiging in Zaventem bedienen we de Belgische markt. Dat doen we samen met onze 250 medewerkers.