Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

Kerntechnologieën

BEDRIJFSINFORMATIE

Het doel van Konica Minolta is te weten wat klanten denken; om hun behoeften vanuit hun perspectief te begrijpen en om de uitdagingen die hun organisaties tegenkomen op te lossen - om zo tot het beste resultaat te komen.

Terug naar het overzicht

Het concept van synergie

De Konica Minolta-groep bezit een breed scala aan gespecialiseerde technologieën en technologieën die de concurrentiepositie en aantrekkelijkheid van onze producten ondersteunen. Deze technologieën worden als onze kerntechnologieën gedefinieerd, in totaal twaalf - waarvan vier in materialen, twee in optische technologie, twee in nanoproductie en vier op het gebied van beeldverwerking

Sinds onze oprichting hebben wij deze technologieën uitgebreid en verbeterd en deze in geheel nieuwe gebieden geïntegreerd, waardoor zij de stuwende krachten achter onze productieactiviteiten zijn geworden. Wij streven er voortdurend naar deze technologieën om te zetten in innovatieve producten met nieuwe functies en toegevoegde waarde die bijdragen aan het dagelijkse leven van mensen, thuis en op het werk. Uiteraard is dit ook van toepassing op onze producten voor zakelijke toepassingen.

Materialen
De materiaaltechnologie draagt bij aan de verbetering van de beeldkwaliteit, de duurzaamheid, de gevoeligheid en de productiviteit voor producten zoals kleurmaterialen, organische elektronica en functionele displayfilms.

Optische technologie
De optische technologie is onontbeerlijk tijdens het ontwerpen van compacte en uitermate nauwkeurige optische units voor MPF's en camera's en optische meetunits zoals driedimensionale meetinstrumenten en spectrofotometers.

Nanoproductie
Dit refereert aan essentiële procestechnologie voor plastic en glazen lenzen, glassubstraat voor harde schijven en optische units voor printers om deze compact en uiterst nauwkeurig te kunnen maken.

Beeldverwerking
Dit heeft betrekking op beeldverwerkings- en systeemontwerptechnologie voor een veelvoud aan machines en systemen op het gebied van informatie, medische en industriële toepassingen en detectie om de beeldkwaliteit, de bruikbaarheid en de processnelheid te verbeteren.