Konica Minolta

België

Giving Shape to Ideas

MVO-visie

MVO ACTIVITEITEN

De MVO-activiteiten van Konica Minolta zijn gebaseerd op haar managementfilosofie van “het creëren van nieuwe waarde” en op het Handvest Bedrijfsgedrag. De groep streeft ernaar het vertrouwen van de maatschappij te winnen en aan haar verwachtingen te voldoen, door verantwoordelijk te handelen ten opzichte van alle belanghebbenden en door bij te dragen aan een duurzame samenleving.

Terug naar de homepage

MVO-visie

Wij werken aan het verwezenlijken van een waarlijk wereldomspannend bedrijf dat essentieel is voor de maatschappij, door het maximum uit onze kerntechnologieën te halen om nieuwe waarde te creëren.

Wij brengen het Handvest Bedrijfsgedrag van de Konica Minolta-groep en onze bedrijfsfilosofie “het creëren van nieuwe waarde” in de praktijk om aan al onze verantwoordelijkheden ten opzichte van onze belanghebbenden te kunnen voldoen.

Wij streven naar nog meer tevredenheid door producten en diensten aan te bieden die tegemoet komen aan de behoeften van onze klanten en de maatschappij in het algemeen. Bijv. met de "Optimized Print Services" (OPS), die de wereld van bedrijfsdocumentatie veel efficiënter maken en met "infirmity" dat regionale samenwerking op het gebied van de gezondheidszorg ondersteunt.

Wij streven naar een duurzame wereld door een op vertrouwen gebaseerde relatie met onze partners op te bouwen. Wij doen dit door te garanderen dat transacties zowel transparant als eerlijk zijn vormgegeven en door te voldoen aan onze maatschappelijke verantwoordelijkheden.

Wij stimuleren de ontwikkeling van medewerkers en zorgen voor een werksfeer waarin deze medewerkers, overal ter wereld, het beste uit zichzelf kunnen halen en van hun proactieve werk kunnen genieten.

Wij zorgen ervoor dat onze binnenlandse en internationale investeerders tijdig en eerlijk worden voorzien van de adequate informatie en wij communiceren actief met hen.