Partnerprogramma

 

Overzicht

Certificering

Veel van onze producten en oplossingen vergen speciale vaardigheden en kennis. Er wordt dus veel van onze Partners gevraagd.

Om klanten zekerheid te bieden voor die specialisaties hebben wij voor onze Partners verschillende certificeringen. Partners kunnen daarmee aan hun klanten laten zien dat ze over specifieke kennis beschikken op een bepaald gebied of over specifieke producten.

Nadat een Partner de extra training heeft gekregen en aan bepaalde voorwaarden heeft voldaan die de expertise bevestigen, kan die Partner reclame maken met zijn certificering en partnerniveau door middel van logo's en certificaten.

Bepaalde medewerkers uit het bedrijf van de Partner nemen deel aan de cursussen. Zij hebben dan alle kennis en expertise die nodig is om gecertificeerd expert te worden.
Partners van Konica Minolta die ons proces voor productcertificering volgen, komen in aanmerking voor extra voordelen, zoals aanvullende training en speciale ondersteuning.

Certificering voor service en ondersteuning

We verwelkomen partners met of zonder eigen serviceafdeling. Als u zelf geen servicefaciliteiten hebt, dan verzorgen wij de service graag voor u, namens uw bedrijf.
Als u zelf de service voor uw klanten doet, dan kunnen wij u certificering aanbieden. Dit houdt in dat uw technici training krijgen van ons; daarnaast zijn er nog meer voordelen aan verbonden.
Als uw bedrijf gecertificeerd is voor service en ondersteuning, toont u uw klanten  dat wij er het volste vertrouwen in hebben dat uw service aan uw klanten van de hoogste kwaliteit zal zijn.

Certificering voor production printing

Als een van de leiders op het gebied van production printing weten we hoe dynamisch deze specifieke markt kan zijn en wat voor speciale vaardigheden en kennis hiervoor noodzakelijk zijn.

Wanneer u zich laat certificeren voor production printing, gebruikt u ons marktleiderschap om uw klanten duidelijk te maken dat u tot de allerbeste bedrijven behoort die oplossingen voor production printing kunnen aanbieden.

Solutions Certification

Software Applications offer your customers additional capabilities in their document workflows and in business processes in general.

True efficiency throughout the entire customer organisation can only be achieved with elaborate process automation and the optimisation of document and record workflows. For this, the right software solutions need to be selected and combined with innovative hardware that manages the input and output. Getting so deep into the detail of your customers operations require skills and trust.

One way of proving your skills and commitment to this subject matter area is to acquire our Solutions Accreditation that shows you have demonstrated the skill and knowledge to optimise their business.