Het podium voor jouw carrière

 

Jij bent op zoek naar nieuwe kansen

Neem je graag verantwoordelijkheid en wil je jouw vaardigheden verbeteren, bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Konica Minolta! We geven onze medewerkers de mogelijkheid om hun competenties en creativiteit te ontwikkelen. We waarderen verscheidenheid van achtergronden, perspectieven en benaderingen om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en de uitdagingen van onze organisatie. With Konica Minolta you can give shape to your ideas!!

 

 

Microsoft 365 Technical Consultant

Konica Minolta IT services - Aurelium helpt organisaties om zich voor te bereiden op de werkplek van de toekomst door een digitale transformatiestrategie uit te werken en duurzame digitale oplossingen te implementeren. We zoeken een ervaren Microsoft 365 technical consultant / lead developer die samen met ons digitale innovatieteam aan co-creatie doet voor innovatieve oplossingen. 

Bekijk de vacature

ITS Accountmanager

Als ITS Account Manager binnen Konica Minolta/Aurelium (Franstalig OF Nederlandstalig) ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties & het uitbreiden van jouw klantenbestand door actieve prospectie en het promoten van onze ‘IT Services’ en information management systemen.

Bekijk de vacature

Senior System Engineer

Als senior system engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van technische IT-gerelateerde opdrachten bij onze klanten. 

 

Bekijk de vacature

Shared IT Manager

Een Shared IT Manager beheert de IT infrastructuur van een aantal aan hem/haar toegewezen klanten. Dit beheer gebeurt in nauw overleg met de contactpersonen bij de toegewezen klanten en varieert qua invulling ook van klant tot klant. In ieder geval fungeert de Shared IT Manager als Single Point Of Contact (SPOC) voor alle IT gerelateerde vraagstukken bij de klant. 
 

Bekijk de vacature

Internal Accountmanager

Als Accountmanager in de B2B markt benader je prospects en ben je het aanspreekpunt voor bestaande klanten van Konica Minolta. Je zoekt proactief contact met organisaties met als doel nieuwe overeenkomsten af te sluiten, zowel voor printmanagement als voor IT-solutions.

Bekijk de vacature
Vacature business consultant

Vacature Business Consultant

Als Business Consultant bied je ondersteuning aan de (Key) Account Managers tijdens het pre-salesproces. Je verstrekt onze klanten advies gericht op procesoptimalisatie en weet de klantenbehoefte te inventariseren en te vertalen naar een passende oplossing. Jouw expertise draagt bij aan het commercieel succes bij de klant.

Bekijk de vacature

Vacature Account Manager

Als ‘Account Manager’ binnen Konica Minolta ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties & het uitbreiden van jouw klantenbestand door actieve prospectie en het promoten van onze ‘Optimized Print Services’ (OPS).

Bekijk de vacature
Vacature AM