Het podium voor jouw carrière

 

Jij bent op zoek naar nieuwe kansen

Neem je graag verantwoordelijkheid en wil je jouw vaardigheden verbeteren, bekijk dan zeker de mogelijkheden bij Konica Minolta! We geven onze medewerkers de mogelijkheid om hun competenties en creativiteit te ontwikkelen. We waarderen verscheidenheid van achtergronden, perspectieven en benaderingen om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten en de uitdagingen van onze organisatie. With Konica Minolta you can give shape to your ideas!!

 

 

Bid en Tender Coördinator

De Bid & Tender Coördinator ondersteunt en assisteert de Strategic Bid & Tender Manager bij een goede administratie en coördinatie van complexere aanbestedingen. Hij/zij begeleidt alle aspecten van registratie tot het verwerken van offerte-aanvragen volgens het Bid & Tender proces.

Bekijk de vacature

Business Development Manager Video Security Services

Konica Minolta is op zoek naar een Business Development Manager om de activiteiten omtrent Video Security Services (VSS) op te starten. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de VSS-activiteiten die gebaseerd zijn op het Mobotix IP-cameraportfolio.

Bekijk de vacature
Vacature Teamlead Professional Services

Vacature IMS Account Manager

Als IMS Account Manager binnen Konica Minolta/Aurelium ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties & het uitbreiden van jouw klantenbestand door actieve prospectie en het promoten van onze ‘Infrastructure Management Services’ (IMS) in Wallonië

Bekijk de vacature

Vacature Business Consultant

Als Business Consultant bied je ondersteuning aan de (Key) Account Managers tijdens het pre-salesproces. Je verstrekt onze klanten advies gericht op procesoptimalisatie en weet de klantenbehoefte te inventariseren en te vertalen naar een passende oplossing. Jouw expertise draagt bij aan het commercieel succes bij de klant.

Bekijk de vacature
Vacature business consultant
Vacature AM

Vacature Account Manager

Als ‘Account Manager’ binnen Konica Minolta ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande klantenrelaties & het uitbreiden van jouw klantenbestand door actieve prospectie en het promoten van onze ‘Optimized Print Services’ (OPS).

Bekijk de vacature