Webinars

Konica Minolta is de IT-partner die uw bedrijf ondersteunt in het beheren van documenten. Volg onze webinars over onze diensten, hardwares, solutions en meer

Bekijk het overzicht hier

IDC Marketscape

Konica Minolta uitgeroepen tot wereldleider voor printtransformatie

Lees het rapport hier

De nieuwe AccurioPress C4080

Bouw uw brug naar succes

Ontdek de voordelen

Welkom bij Konica Minolta

GO

Geef uw bedrijf opnieuw vorm

Veel organisaties en bedrijven zijn ernstig getroffen door COVID-19. Van de ene dag op de andere dag moesten medewerkers vanuit thuis werken. Dit veroorzaakte veel problemen, omdat ze niet waren voorbereid op de plotselinge veranderingen: Moeilijkheden om toegang te krijgen tot de IT-infrastructuur alsof u op de werkplek binnen het bedrijf zit, is slechts één voorbeeld. Hierdoor kwamen werkprocessen tot stilstand.
 
We helpen u snel en soepel weer op gang komen dankzij een reeks verschillende digitale werkplekservices en -oplossingen.

Lees meer

Schrijf u in voor onze webinars

Schrijf u in voor onze webinars

Abonneer nu op Konica Minolta updates!

Blijf op de hoogte ontvang het laatste nieuws, waaronder best practices en uitnodigingen voor evenementen. Omdat we weten dat uw tijd kort is, ontvangt u alleen meldingen van ons wanneer er echt iets nieuws is.

Ja, houd me op de hoogte!

Overzicht business areas

IT Solutions

Managed solutions voor uw bedrijfskritische infrastructuur.

Digital Office

Consultancy, implementatie en beheer van gedigitaliseerde workflows en de werkplek.

Professional Printing

Innovatieve digitale print- en inkjetoplossingen om uw business uit te breiden.

Business Innovation Centre

Ontdek de laatste innovaties van onze Business Innovation Centers.

Healthcare

Konica Minolta ontwikkelt medische diagnostische beeldvormingsoplossingen gericht op röntgenstralen, ultrasound en medische informatietechnologieën, en biedt genetische diagnostiek en farmaceutische diensten aan.

Measuring Instruments

Onze meetinstrumenten maken volledig gebruik van onze geavanceerde optische technologie om licht en kleur met een hoge betrouwbaarheid te kwantificeren. Wij bieden producten en oplossingen aan met een hoge toegevoegde waarde voor de numerieke controle van die eigenschappen.

Textile Printer

Nassenger Series Inkjet Textile Printing System van Konica Minolta is een innovatief printsysteem dat voldoet aan de groeiende vraag van de industrie naar de productie van kleine oplagen met geavanceerde ontwerpmogelijkheden.

Materials & Components

Konica Minolta draagt bij aan het realiseren van een veilige en betrouwbare samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in real time contactloze en remote oplossingen aan te bieden.

Imaging IoT

Wij dragen bij aan het realiseren van een veilige samenleving door problemen op te lossen die worden veroorzaakt door tekorten aan arbeidskrachten en vergrijzing van de bevolking. We bereiken dit door onze originele imaging IoT/AI-technologie te benutten om in realtime contactloze oplossingen en oplossingen op afstand te bieden.

Planetarium

Konica Minolta Planetarium is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van optische en digitale planetariumapparatuur en LED-koepels, evenals in de content productie, verkoop en distributie.