Konica Minolta Informatie

Mededeling Konica Minolta over de oorlog tussen Rusland en Oekraïne / Gevolgen voor het zakenverkeer tussen Konica Minolta en het filiaal van Konica Minolta in Rusland  

In het midden van Europa worden we nu geconfronteerd met een afschuwelijke, wrede en verwoestende oorlog. In naam van Konica Minolta Europa veroordelen wij elke daad van geweld en oorlogsvoering.

Lees meer

Konica Minolta geselecteerd voor titel van 2022 CDP Supplier Engagement Leader

25. mei 2023

Konica Minolta, Inc. (Konica Minolta) is geselecteerd voor de titel van 2022 CDP Supplier Engagement Leader in de Supplier Engagement Rating van CDP, een internationale non-profitorganisatie die zich inzet voor een duurzame economie.

Konica Minolta behoudt status als leider in Quocirca Global Print Security Landscape 2023

24. mei 2023

Konica Minolta kondigt met trots aan dat het door Quocirca met zijn robuuste hardware- en softwarebeveiliging en een 'brede aanpak' die een complete service op het gebied van cyberbeveiliging biedt, opnieuw is erkend als leider op het gebied van printbeveiliging. Deze sterke punten worden genoemd als sterke punten in 'The Print Security Landscape, 2023 – Securing the print infrastructure amidst a growing threat landscape' van het onderzoeksbureau.

Konica Minolta benoemd tot Major Player in IDC MarketScape

23. mei 2023

Konica Minolta kondigde vandaag aan dat het tot Major Player is benoemd in de IDC MarketScape: Worldwide Security Solutions and Services Hardcopy 2022-2023 Vendor Assessment (doc #US48851622, januari 2023). In het rapport wordt de bedrijfsfilosofie van Konica Minolta Intelligent Connected Workplace als een belangrijke kracht in het aanbod van het bedrijf genoemd. In het onderzoek werd de markt voor beveiligingsoplossingen en -diensten onderzocht via het IDC MarketScape-model, dat factoren...

Konica Minolta lanceert AccurioShine 3600

17. mei 2023

Konica Minolta heeft vandaag de introductie van de nieuwste inkjet spot UV-coater aangekondigd, de AccurioShine 3600. Deze maakt gebruik van de innovatieve vernistechnologie van MGI en heeft de betrouwbaarheid van Konica Minolta om te voldoen aan de hoge eisen van hedendaagse printtaken.