Stap over op inkjet

rethink creativity

 

Wist u dat de printomzet van inkjetprinters de komende vijf jaar met meer dan 53% zal stijgen?


Het rapport van Smithers, 'Future of Digital vs Offset Printing to 2024' stelt dat inkjetprinten binnen een periode van vijf jaar, tot 2024, wereldwijd naar verwachting met €41 miljard tot 118,3 miljard dollar zal stijgen.

Het aanzienlijke marktpotentieel lag ten grondslag aan onze beslissing om in 2016 de AccurioJet KM-1 UV LED inkjet sheetfed B2+-technologie op de markt te brengen.

De Konica Minolta-productieprinter AccurioJet KM-1e (Evolution), die in de zomer van 2020 werd geïntroduceerd, zal een bijdrage blijven leveren aan de trend om van offset naar digitaal printen over te stappen. De printer heeft een uitstekende printkwaliteit, een hoge productiebetrouwbaarheid en goede koppelingsmogelijkheden naar workflows op hoog niveau.

 

De kloof tussen offset en digitaal overbruggen

Wereldwijd zal de omzet van inkjetprinten binnen vijf jaar, tot 2024, met 53% toenemen. Bij onze Europese klanten groeien de AccurioJet KM-1-volumes met een iets hoger tempo. Ontdek met onze handige infographic hoe inkjet de groei stimuleert.

INFOGRAPHIC DOWNLOADEN

Sidekix kiest voor Konica Minolta om gepersonaliseerde interacties verder te professionaliseren

Sidekix, specialist in het uitvoeren van marketingcampagnes, schafte als eerste Nederlandse marketing fulfilment-bedrijf, Konica Minolta’s AccurioJet KM-1 aangeschaft. Met deze B2 UV-inkjetprinter kan het bedrijf sneller gepersonaliseerd produceren en met meer papiersoorten werken. Sidekix is de afgelopen jaren enorm gegroeid – van 10 naar 80 medewerkers – en was op zoek naar meer capaciteit. Aangezien de marketingspecialist al ruim tien jaar met Konica Minolta samenwerkt, was de keuze voor de IT-dienstverlener en productieprinterleverancier snel gemaakt.

PRODUCTBROCHURE

Onze nieuwste digitale UV-inkjetproductieprinter combineert het printmateriaal en de stabiliteit die kenmerkend zijn voor offsetproductieprinters met de voordelen van de nieuwste digitale technologie. Profiteer van de geweldige mediaflexibiliteit en het direct produceren van variabele gegevens op extra grote B2-vellen.

PRODUCTGEGEVENS

Ga naar de speciale productpagina voor meer informatie over de functies en specificaties van de AccurioJet KM-1e. Verhoog uw winstgevendheid, vergroot uw flexibiliteit, verhoog uw productiviteit en boor nieuwe inkomstenstromen aan om uw zaken te laten groeien dankzij Konica Minolta's vlaggenschip van de digitale inkjetprintoplossing.

BOEK EEN VIRTUELE DEMO

Verken onze gloednieuwe virtuele showroom, die er net zo uitziet als de echte, vanuit de veiligheid van uw eigen huis of kantoor. Er zijn tal van interactieve functies, zonder dat u software hoeft te downloaden, en u krijgt een levensechte één-op-ééndemonstratie die zich richt op de belangrijkste productkenmerken en toepassingen van de AccurioJet KM-1e.