RETHINK PRINT

Boek een demo in onze virtuele showroom

Boek een demo

Ontdek onze Virtuele Showroom

Rethink the way of having a demo

Ontdek onze Virtuele Showroom, die net echt is, maar dan in de veiligheid van uw eigen huis of kantoor. Vol met interactieve functies, maar zonder de noodzaak om software te downloaden, krijgt u een één op één meeslepende demonstratie van onze experts, gericht op de belangrijkste productkenmerken en toepassingen en hoe deze vele voordelen voor uw bedrijf met zich meebrengen.
Interactieve ervaring. Het lijkt net echt!
  • Diepgaande kennismaking met het product zelf, waarbij alle onderdelen van de machine worden verkend.
  • Bespreek uw organisatorische uitdagingen en knelpunten.
  • Zoek de beste oplossingen voor uw behoeften en budget.
Wij ontmoeten u graag online en bespreken onze producten op een tijdstip dat u schikt. Laat gewoon uw contactgegevens achter en onze experts nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Deze machines staan in onze Virtuele Showroom:

AccurioPress C4080

×

AccurioPress C4080

Stelt u zich eens voor dat u één enkele pers hebt die voor alles goed is: 2-zijdig printen van banners, professionele inline afwerking, de hoogste productiviteit, real-time geautomatiseerde kwaliteitsaanpassingen, uitstekende afdrukkwaliteit en nog zo veel meer. Dat is de AccurioPress C4080-serie van Konica Minolta voor u: onze wendbare productiekleurenpers met functies waarmee u uw bedrijf kunt uitbreiden naar nieuwe markten en nieuwe inkomstenstromen kunt ontwikkelen.

Verken de interactieve ervaring, verdiep u in het systeem en ontdek de voordelen die u haalt uit de AccurioPress C4080 serie.

AccurioJet KM-1e

×

AccurioJet KM-1e

De communicatie- en printsector verandert steeds meer door de komst van digitale technologieën. Het is dan ook belangrijk dat u niet alleen begrijpt op welke manier deze evolutie uw printbedrijf zal beïnvloeden, maar ook dat u mee evolueert en uw services uitbreidt. Alleen zo kan u nieuwe klanten aantrekken in de toekomst en groei blijven realiseren.
 
Ook in inkjet printing is er een evolutie merkbaar: het is een stuk populairder geworden voor professionele printbedrijven. Dat komt door enkele niet te miskennen voordelen, zoals het printen van variabele data, verhoogde snelheid in printen dankzij digitale technologieën, en de toepasbaarheid voor specifieke toepassingen. Daarnaast biedt inkjet printing ook een contactloos printproces met een voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid.
 
Om u de beste kwaliteit aan inkjet printers te bieden, innoveerde Konica Minolta de inkjetproductie en creëerde stabiele, kleuraccurate, digitale persplatformen. Ontdek de voordelen die de AccurioJet KM-1e u biedt.

AccurioLabel 230

×

AccurioLabel 230

Het printen van labels is niets nieuws. Vroeger gebeurde het printen van labels met een flexo drukpers. Tegenwoordig kunt u ook digitaal labels printen. Dat is niet alleen een stuk innovatiever, maar kent ook heel wat voordelen:
 
  • Er dienen geen drukplaten gemaakt te worden.
  • Er is een snellere doorlooptijd.
  • Mogelijkheid tot het printen van variabele data.
  • De digitale labelprinters kunnen aanpassingen tussen verschillende printopdrachten snel uitvoeren, zoals het aanpassen van kleuren, formaat, opmaak,…
  • Labelprinters hebben een hoog rendement.
  • Deze toestellen kunnen ook samenwerken met analoge systemen en zijn dus compatibel.
  • Eenvoudig in gebruik zonder kwaliteitsverlies.
Door deze verschillende voordelen en de talrijke mogelijkheden bieden labelprinters ook voor kleinere grafische en commerciële drukkers een meerwaarde. Op deze manier kunnen ook zij nieuwe services aanbieden aan hun klanten en hun bedrijf laten evolueren en groeien.
 
U kunt onze labelprinters inzetten voor het printen van labels voor de medische sector, retail, magazijnen, maar ook voor logistiek, en de evenementensector. Ook de nieuwste tracking etiketten en labels met barcodes kunnen gedrukt worden. Ontdek de voordelen van de AccurioLabel 230!

AccurioPress C14000 / C12000

×

AccurioPress C14000

De AccurioPress C4080-serie is een volledig geconfigureerde productieprinter zodat u uw activiteiten naar wens kunt uitbreiden. U kunt onafgewerkte losse vellen printen, lange vellen van maximaal 864mm dubbelzijdig printen en prints meteen inline nabewerken met onze uitgebreide keuze aan nabewerkingsopties. Zo kunt u in één geïntegreerd productieproces aan alle behoeften van uw klanten voldoen.

De AccurioPress C4080-serie biedt uw bedrijf de mogelijkheid nieuwe bedrijfsactiviteiten aan te boren. Ons systeem biedt de grootste mediavariëteit op de markt, van dun tot dik papier, reliëfpapier, enveloppen en nog veel meer. Dit alles wordt ondersteund door onze nieuwe, optionele mediasensor om een probleemloze werking te garanderen. De exclusieve IQ-501 Intelligent Quality Care maakt gebruik van de lange geschiedenis van Konica Minolta op het gebied van fantastische beeldtechnologie, zodat u uw klanten telkens weer versteld kunt doen staan van verbluffende, consistente kleurenprints.