Inkjet Printing

Voor voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid

 

Inkjet Printing

 
De communicatie- en printsector verandert steeds meer door de komst van digitale technologieën. Het is dan ook belangrijk dat u niet alleen begrijpt op welke manier deze evolutie uw printbedrijf zal beïnvloeden, maar ook dat u mee evolueert en uw services uitbreidt. Alleen zo kan u nieuwe klanten aantrekken in de toekomst en groei blijven realiseren.

Ook in inkjet printing is er een evolutie merkbaar: het is een stuk populairder geworden voor professionele printbedrijven. Dat komt door enkele niet te miskennen voordelen, zoals het printen van variabele data, verhoogde snelheid in printen dankzij digitale technologieën, en de toepasbaarheid voor specifieke toepassingen. Daarnaast biedt inkjet printing ook een contactloos printproces met een voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid. 

Om u de beste kwaliteit aan inkjet printers te bieden, innoveerde Konica Minolta de inkjetproductie en creëerde stabiele, kleuraccurate, digitale persplatformen. Bekijk onze inkjet printsystemen hieronder.
 

Overzicht Inkjet Printing

AccurioJet KM-1e

AccurioJet KM-1e

Lees meer op onze blog

Sidekix kiest voor Konica Minolta om gepersonaliseerde interacties verder te professionaliseren

Sidekix, specialist in het uitvoeren van marketingcampagnes, heeft onlangs, als eerste Nederlandse marketing fulfilment-bedrijf, Konica Minolta’s AccurioJet KM-1 aangeschaft. Met deze B2 UV-inkjetprinter kan het bedrijf sneller gepersonaliseerd produceren en met meer papiersoorten werken.

Lezen

Konica Minolta presenteert Grafisol als eerste Portugese klant van AccurioJet KM-1

Het Portugese Grafisol Lda. investeert in de Konica Minolta AccurioJet KM-1 B2+ sheetfed UV digitale inkjet-kleurenproductieprinter. Hiermee zijn zij de eerste in Portugal. Naar verwachting leidt deze investering tot een hogere efficiëntie, productiviteit en een verwachte uitbreiding van het serviceaanbod.
Lezen

Konica Minolta presenteert L'Artegrafica als eerste AccurioJet-klant in Italië

L’Artegrafica maakt de overstap naar de markt van productverpakkingen en het ontwikkelen van canvas en plastic applicaties. Het familiebedrijf investeert daarvoor – als eerste in Italië – in Konica Minolta's AccurioJet KM-1 inkjet B2+ sheetfed UV digitale inkjet-kleurenproductieprinter. De Konica Minolta AccurioJet KM-1 vervangt maar liefst vier systemen in de digitale divisie van het bedrijf, waar de productie in januari is begonnen.
Lezen