Inkjet Printing

Voor voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid

 

Inkjet Printing

 
De communicatie- en printsector verandert steeds meer door de komst van digitale technologieën. Het is dan ook belangrijk dat u niet alleen begrijpt op welke manier deze evolutie uw printbedrijf zal beïnvloeden, maar ook dat u mee evolueert en uw services uitbreidt. Alleen zo kan u nieuwe klanten aantrekken in de toekomst en groei blijven realiseren.

Ook in inkjet printing is er een evolutie merkbaar: het is een stuk populairder geworden voor professionele printbedrijven. Dat komt door enkele niet te miskennen voordelen, zoals het printen van variabele data, verhoogde snelheid in printen dankzij digitale technologieën, en de toepasbaarheid voor specifieke toepassingen. Daarnaast biedt inkjet printing ook een contactloos printproces met een voortdurende kleurenconsistentie en betrouwbaarheid. 

Om u de beste kwaliteit aan inkjet printers te bieden, innoveerde Konica Minolta de inkjetproductie en creëerde stabiele, kleuraccurate, digitale persplatformen. Bekijk onze inkjet printsystemen hieronder.
 

Overzicht Inkjet Printing

AccurioJet KM-1e

AccurioJet KM-1e

Voorspellingen omtrent commercieel en industrieel printen voor 2024

De opmars van digitaal printen is niet te stuiten. Onderzoek toont telkens weer aan dat technologie de motor is achter groei, terwijl analoog printen terrein blijft verliezen.