Open uw ogen voor alles dat mogelijk is. Wij brengen printmogelijkheden tot leven. Van het veroveren van nieuwe markten tot het omarmen van nieuwe technieken en het ontwikkelen van steeds meer unieke klantervaringen. Samen brengen we uw bedrijf verder dan u ooit voor mogelijk had gehouden.

 

Stap met ons in de toekomst van print.


 

Wat betekent het voor uw bedrijf?

Productiviteit

Stroomlijn de toekomst door marktkansen te maximaliseren en meer opdrachten per shift uit te voeren.

Efficiency

Verminder overuren door uw workflow te automatiseren en te optimaliseren, en besteed alleen tijd aan zaken die echt nodig zijn.

Veelzijdigheid

Onderscheid u van concurrenten en investeer in de toekomst met gloednieuwe applicaties.

Duurzaamheid

Zorg voor het milieu door het verminderen van handmatige processen en het automatiseren van productiestappen. Dit vermindert het benodigde materiaal en de hoeveelheid afval.

Creativiteit

Maak indruk met kleur-, personalisatie- en afwerkingstechnologieën.

Flexibiliteit

Maximaliseer de productiviteit en het potentieel van uw resources door een breder scala aan opdrachten uit te voeren met hogere snelheden. 

Wat gebeurt er in de sector? 


 

Digitaal printen is de toekomst

De verpakkings- en etiketteringsbranche is wereldwijd voor 40% gedigitaliseerd. En de komende tien jaar zal dit oplopen tot 60%. Zorg dat u niet achterblijft.

Duurzaamheid is cruciaal

We zijn voor het derde jaar op rij opgenomen in de lijst met de 100 meest duurzame bedrijven wereldwijd. 

Kom in contact met uw klanten

Merken willen dat hun verpakkingen een verhaal vertellen. Wist u dat de kwaliteitsbeleving bij verpakkingen met speciale bedrukking 46% hoger is?

Uitstekende hardware, software en services


 
Our Igniting Print Possibilities portfolio can help commercial print and publication businesses grow 
their revenues in a whole range of ways. 

We’re experts in working with printing businesses including ones specialising in direct mail, print-for-pay and publishing. Helping them create materials such as brochures, catalogs, newsletters, books and more.

Commercieel printen en publiceren

Ons Igniting Print Possibilities-portfolio kan commerciële print- en publicatiebedrijven helpen hun omzet te laten groeien op tal van manieren.

We zijn experts in de samenwerking met printbedrijven, waaronder organisaties die gespecialiseerd zijn in direct mail, printen op bestelling en publiceren. We helpen ze bij het maken van materialen, zoals brochures, catalogi, nieuwsbrieven, boeken en nog veel meer.

We weten dat de marges laag zijn, wat inhoudt dat er kansen ontstaan met betrekking tot het laag houden van de kosten en het aanbieden van kleinere oplagen. Kwaliteit is cruciaal en daaraan mag niet worden getornd.

Ontdek meer

Conversie van verpakkingen en etiketten

Ons Igniting Print Possibilities-portfolio kan bedrijven helpen inzicht te krijgen in de veranderende behoeften van klanten. De vraag naar digitale etiketten en een gepersonaliseerd aanbod neemt toe. Wij willen fabrikanten helpen hiervan te profiteren. Het is van groot belang dat producten opvallen bij de diverse verkooppunten. De technologie voor het sluiten of beschermen van producten en voor de productie van etiketten is dan ook volop in ontwikkeling.

De stijgende vraag naar kleinere oplagen houdt in dat er nieuwe mogelijkheden ontstaan op het gebied van workflow- en toeleveringsketenbeheer. Er kan worden voldaan aan de veranderende wensen op het gebied van etiketten, advertenties en marktonderzoek, en daarbij worden de kosten verlaagd. 

Ontdek meer
In-plant and transactional - Thanks to our Igniting Print Possibilities portfolio, it’s simple for In-plant businesses to expand their services. We work with organisations ranging from educational institutions to government agencies, 
manufacturers and more, helping them reproduce 
text across a range of formats.

Industrieel en transactioneel

Dankzij ons Igniting Print Possibilities-portfolio is het voor industriële bedrijven eenvoudig om hun services uit te breiden. We werken samen met organisaties, variërend van onderwijsinstellingen tot overheidsinstellingen, fabrikanten en meer. We helpen hen bij het reproduceren van teksten in verschillende indelingen.

Korte doorlooptijden, beveiligingsbeheer en SLA-beheer hebben altijd prioriteit. Bovendien is er in kostengevoelige omgevingen behoefte aan echte waarde. Vooral wanneer u concurreert met externe leveranciers.

Ontdek meer
Textile printing  - When it comes to capitalising on increased demand for sustainable textile printing, our Igniting Print Possibilities portfolio is essential. We’re 
experts in servicing the market, which is based on 
direct-to-garment and direct-to-fabric printing, with 
applications across industry, décor and apparel.

Printen op textiel

Als u wilt profiteren van de toegenomen vraag naar duurzaam textielprinten, is ons Igniting Print Possibilities-portfolio essentieel. We zijn experts in het bedienen van deze markt, waarbij vaak direct wordt geprint op kleding of stof, met applicaties op het gebied van industrie, interieur en kleding.

Hoewel de omzet in de detailhandel de afgelopen jaren is gedaald, is e-commerce een goede bron van inkomsten. Bedrijven hebben de mogelijkheid om het ontwikkelingsproces van producten te verkorten – van planning tot productie – om voorraadrisico's te verminderen.