AccurioPro Flux Ultimate

Job ticket gebasseerd via web inzending


Accurio ProFlux Ultimate software biedt een enorm scala aan Web 2 printoplossingen


Wilt u de beste Web 2 Print software in de drukkerij? Kies voor de Ultimate


AccurioPro Flux Ultimate, de meest uitgebreide productversie van de AccurioPro Flux Suite, biedt web-to-print functionaliteit verrijkt met make-ready en workflow management mogelijkheden.


De zeer schaalbare softwaresuite AccurioPro Flux Ultimate biedt een breed scala aan tools waarmee u uw gehele printworkflow kunt organiseren, automatiseren en optimaliseren.


Door de combinatie van het online indienen van opdrachten, online betaling en het online volgen van de status in één professionele web-to-print applicatie, is AccurioPro Flux Ultimate de perfecte softwaretool voor elke drukwerkleverancier van rotatiedrukwerkdiensten met een eigen serveromgeving.


De meest geavanceerde Web 2 Print software applicatie op de markt

De meest geavanceerde Web 2 Print software applicatie op de markt

Dus hoe zal Accurio ProFlux Ultimate uw bedrijf precies helpen om het meeste uit Web 2 Print te halen? De high-end softwareapplicatie biedt een groot aantal web-gebaseerde voordelen, waaronder eenmalige aanmelding, formulieren, het online indienen van opdrachten, gemakkelijk online bestellen, preflighting, verschillende orderworkflows, online betaling, directe online offerte, betaling en online status tracking, een dashboardfunctie, meldingen en directe online offerte.


AccurioPro Flux Ultimate is de meest uitgebreide productversie van de AccurioPro Flux Suite, met web-to-print functionaliteit uitgerust met make-ready en workflow management mogelijkheden.

AccurioPro Flux Ultimate

AccurioPro Flux Ultimate

Accurio ProFlux Ultimate web-to-print software stelt u in staat om tot 300 verschillende bestandsformaten te uploaden naar het web-to-print portaal, zodat klanten geen specifieke converterapplicatie nodig hebben, stelt drukwerkleveranciers in staat om speciale webshops te creëren met individuele gebruikersinterfaces, producten en prijslijsten voor verschillende gebruikersgroepen en integreert externe boekhoudoplossingen in de printworkflow.


De software is ook gekoppeld aan de boekhoudapplicaties Pcounter (Control System), SafeQ (Ysoft) en PaperCut. Er kunnen tot 10 extra operators tegelijkertijd aan een centrale takenlijst werken, er zijn externe preflight-engines geïntegreerd om PDF-problemen op te lossen en productiefouten te voorkomen, en de operators in de drukkerij kunnen documenten bewerken op basis van afbeeldingen/rasters, zodat typische beeldbewerkingsbewerkingen zoals ontspikkelen, rechtzetten, borstelen, wissen, lijn- en vullingen kunnen worden uitgevoerd.


Get in touch

Get in touch