HOUD UW DATA VEILIG BESCHIKBAAR

Blijf compliant met de nieuwste wetgeving en beveilig uw documenten tegen ongeautoriseerd gebruik door internen en externen

Beveilig mijn data

Information Security


 

Beveilig uw data


Encrypteer uw data en scherm uw documenten af van onbevoegde personen.

 


 

Informatie governance


Met de juiste governance regels zorgt u dat toegangen geregeld zijn per afdeling of per groep.

 

Voldoe aan alle wetgeving


Er komt steeds meer regelgeving rond dataverwerking zoals GDPR, AVG en NIS2.

Bescherm uw organisatie tegen datalekken

In een tijd waarin datakwesties en bedreigingen voortdurend evolueren, is de bescherming van uw bedrijfsinformatie van het grootste belang. Medewerkers hebben steeds meer interactie met gevoelige data, wat het risico op (onopzettelijke) datalekken vergroot. Het beheer van datastromen en toegangsrechten is van cruciaal belang om deze lekken te vermijden en uw organisatie te beschermen.

Stelt u zich voor hoeveel schade een datalek kan aanrichten aan uw bedrijf, zowel in termen van financiën als reputatie. Bent u bezorgd over de groeiende complexiteit van het beschermen van bedrijfsinformatie in een steeds meer gedigitaliseerde wereld?

✅ We begrijpen de uitdagingen van Information Security en de noodzaak om uw organisatie te wapenen tegen bedreigingen. Wij helpen u om uw gegevens te beschermen en uw organisatie te versterken.

Ik wil bescherming tegen datalekken

Documenten in de juiste handen


 

Datastromen inrichten


Dankzij veiligheidsprocedures bij automatische documentenstromen worden uw bestanden tijdens elke stap door de juiste persoon behandeld.

 


 

Governance regels


Bescherm gevoelige data dankzij de juiste governance regels. Denk aan juridische, boekhoudkundige of personeelsdata.

 

Veilig documenten delen


Stel de juiste parameters in zodat enkel specifieke personen of groepen toegang hebben tot gedeelde bestanden en mappen.

Wist u dat?

Automatiseer dataclassifcatie

Bij Information Security gaan we verder dan alleen verdediging. We zorgen ook voor krachtige functies voor het automatiseren van dataclassificatie, waaronder:

   Metadata gebruiken
Door metadata aan uw gegevens toe te voegen, kunt u context en eigenschappen aan elk bestand toewijzen. Dit helpt bij het identificeren en classificeren van gevoelige informatie, zoals persoonlijke gegevens of vertrouwelijke documenten.

   Datastromen implementeren
Hiermee kunt u gegevens automatisch categoriseren en beveiligen terwijl ze door uw organisatie stromen, zonder handmatige interventie.

   Databronnen integreren
Door verschillende databronnen te integreren, kunt u een holistisch overzicht van uw gegevensomgeving creëren. Dit helpt bij het identificeren van gevoelige informatie, ongeacht waar deze zich bevindt, en maakt consistente classificatie mogelijk.

Ik wil mijn data automatisch classificeren

Integreer in seconden

Onze information security oplossingen zijn makkelijk te integreren met uw belangrijkste processen en applicaties.

Begin nu en beveilig uw informatie

In een tijd waarin datalekken een voortdurende dreiging vormen, is uw organisatie kwetsbaarder dan ooit. De toenemende blootstelling van medewerkers aan gegevens vergroot het risico op kostbare en schadelijke datalekken. De effectieve beheersing van datastromen en toegangsrechten is cruciaal om deze dreiging het hoofd te bieden.

Aarzel niet langer om actie te ondernemen voordat uw bedrijf het doel wordt van cybercriminelen.

Neem contact op voor een consult

Gerelateerde webinars

Information Security

Heeft u een vraag over Information Security? Herkent u een probleem en bent u opzoek naar een oplossing? Vul het onderstaand formulier in met uw vraag en onze experts nemen contact met u op.