Kleurbeheer

Kleurbeheerprocessen vormen het levensbloed van elk printbedrijf en zijn essentieel voor de voortdurende groei en het succes van een bedrijf.

WAAROM KLEURBEHEERSYSTEMEN ZO BELANGRIJK ZIJN


Kleur trekt onze aandacht, wekt emoties op en genereert een groter gevoel van betrokkenheid en respons bij kijkers. Als u dus de kwaliteit van kleurenprints wilt garanderen met gebruiksvriendelijke tools, lees dan snel verder!

Kleurbeheersystemen – de sleutel tot zakelijk succes


Intelligente kleur- en beeldcontrole geven geprinte producten een gevoel van kwaliteit en levendigheid, waardoor de omzet en marges stijgen. Overal waar we kijken – van boeken tot catalogi, flyers, direct mail en billboards, merchandising en verpakkingen in de winkel – is kleur essentieel voor effectieve marketing-, promotie- en verkoopactiviteiten. 

Toch noemt bijna de helft van alle digitale drukkers colour matching hun grootste uitdaging. Klanten verwachten kleurconsistentie bij het kopen van prints, dus printservicebureaus moeten de kwaliteit van kleurenprints kunnen garanderen met gebruiksvriendelijke tools. Ze moeten kleurbeheeroplossingen gebruiken die precieze matching opleveren – zonder steile leercurve. Kleurreproductie moet ook in de loop van de tijd consistent zijn om misprints te verminderen en reprints te voorkomen.