Intelligent Quality Care met IQ-501

Perfecte kwaliteit binnen handbereik.


Intelligent Quality Care van Konica Minolta is de beste manier om tijd te besparen tijdens het printen. Zoom in: Met de slimste, meest krachtige, geautomatiseerde aanpassingen voor beeldpositie, registratie en 100% nauwkeurige kleurcontrole. Met hybride kleurmeting en real-time correctie van uw printopdracht. Met Intelligent Quality Care kunt u in een handomdraai diversiteit aanbrengen en nieuwe printproducten ontwikkelen. Lijkt dit te mooi om waar te zijn? Neem contact met ons op, test IQ-501 en ontdek het zelf!


  • Bespaar uw bedrijf tot 300 werkuren per jaar met slimme machineautomatisering
  • Win aan creativiteit, verminder misprints en verhoog de productiviteit
  • Verbeter uw klanttevredenheid en bescherm uw marges

Zoom in op kwaliteit

Zoom in op kwaliteit

Het Intelligent Quality Care-systeem van Konica Minolta is de belangrijkste innovatie voor grafische ondernemingen die hun concurrenten willen overtreffen. Dankzij de hulp van slimme machineautomatisering levert de IQ-501 tijdsbesparing en toegevoegde waarde voor uw printbedrijf en uw klanten.


De innovatieve IQ-501 voor Intelligent Quality Care tilt registratieconsistentie en -nauwkeurigheid naar een hoger niveau. De IQ-501 biedt uitgebreide automatisering voor beeldpositie en registratie enerzijds en kleurcontrole anderzijds. Dit is mogelijk dankzij ons eigen gesloten controlesysteem dat de uitvoer controleert en corrigeert. De automatisering van de IQ-501 omvat ook kleurkalibratie en profilering – allemaal ontworpen om de bedieningstijd te verkorten en verspilling van printwerk te verminderen, waarbij tegelijkertijd de productiviteit wordt verhoogd.