Stel uw drukwerk in voor de toekomst

Of u nu uw eigen drukkerij runt of een eigen beheert, als printprovider bent u zich er terdege van bewust dat u alleen met een intelligente opzet voor het printen en een gestroomlijnde prepress-fase een onberispelijk drukwerk binnen strakke deadlines kunt produceren en leveren.

Make-ready: stel uw drukpers in voor de toekomst


Professionele 'make-ready' mogelijkheden vormen de kern van een goed doordachte printopstelling. Met de make-ready opties kunt u flexibel reageren op de last-minute wijzigingen waar klanten zo vaak om vragen, uw efficiëntie verbeteren en u helpen uw diensten te optimaliseren.

De technische voordelen van het gebruik van kant-en-klare printsoftware om ervoor te zorgen dat u kunt vertrouwen op een goed ingestelde drukpers zijn enorm. Het voorbereidingswerk voor de productie - van het opzetten van uw drukpers tot en met het ondertekenen van een OK-vel door de klant - kan repetitief en onnodig tijdrovend zijn.


Professionele make-ready software stelt u in staat om op het laatste moment wijzigingen aan te brengen in de afdruktaakinstellingen, seconden voordat de opdracht naar de productie wordt gestuurd. Met de juiste make-ready toepassing is het geen probleem om tabbladen in te voegen, pagina's te verwijderen of complexe taakverwerkingsdetails toe te voegen, zoals het afwerken van boekjes, opmaak, kleursplitsen of bijsnijden vlak voor het afdrukken, verschillende soorten documenten combineren, een lay-out maken en nog veel meer. Dankzij de real-time preview ziet u onmiddellijk alle wijzigingen die aan de opdracht worden aangebracht.


Zo bespaart u kostbare tijd omdat u geen proefafdrukken meer hoeft te produceren en kunt u professioneel omgaan met de last-minute wijzigingen die klanten zo vaak aanbrengen in bestellingen - zoals het paginaformaat of het aantal pagina's, afwerkingsinstellingen zoals boekje, binding, stiksels en dergelijke - en de eindklanten profiteren van de scherpere prijzen die u kunt bieden.

Make-ready

Make-ready

Dus wat is precies "make-ready" printen en hoe kan het uw bedrijf ten goede komen?

Professionele make-ready mogelijkheden verbeteren uw efficiëntie en stellen u in staat om flexibel te reageren op last-minute wijzigingen waar klanten om vragen. Ze helpen u en uw personeel bij het stroomlijnen van uw afdrukvoorbereiding, zodat u geen tijd meer hoeft te verspillen aan de terugkerende taken die nodig zijn voor het opzetten van afdruktaken, uw afdrukproductie efficiënt kunt opzetten en kosten kunt besparen door opdrachten te splitsen in kleur en zwart-wit.

Hardware
hardware icon
Efficiency and flexibility with high-speed colour production printers

AccurioPress. Met hun bliksemsnelle snelheid, eenvoudige bediening en krachtige in-line afwerking, verhogen onze snelle digitale persen de digitale productiviteit door het besparen van tijd en arbeidskosten (en ruimte op uw productievloer).

Software
software icon
Give your print room the flexibility it really needs

Optimised for use in CRDs and the in-house print shops of public organisations, universities and corporations, AccurioPro Flux Essential provides the functionality needed to minimise your costs and maximise your return on investment. Powerful make-ready functionality is included for professional job editing. Late job editing enhances the flexibility of the print room, while impositioning simplifies and speeds up the lengthy task of arranging several pages on a single sheet.

Services
service icon
Always at your Service

Onze ervaren en deskundige vakmensen zullen uw vragen beantwoorden en u laten zien hoe u uw product moet bedienen. Onze diensten werken in uw voordeel, binnen een ondersteuningssysteem dat is ontworpen om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal kunnen profiteren van de oplossingen. Wij bieden een scala aan verschillende diensten, waaronder geoptimaliseerde printservices om uw advies te combineren; hardware- en software-implementatie; workflow management om uw documentuitgaven te verlagen; en slimme beveiligingsdiensten om uw bedrijf veilig te houden.

Ontdek wat Make-Ready Print voor u kan betekenen

Met professionele make-ready printsoftware verbetert u uw algehele flexibiliteit, efficiëntie en concurrentievermogen. Dankzij de impositiesjablonen komt er meer mankracht vrij, zodat uw personeel niet steeds dezelfde of vergelijkbare instellingen voor elke nieuwe opdracht hoeft in te voeren, terwijl de kleursplitfunctionaliteit de productiesnelheid verhoogt en zorgt voor een rendabele productie van gemengde kleuren- en zwart-witopdrachten.


Professionele make-ready printmogelijkheden zijn essentieel voor u, omdat u hiermee flexibel kunt reageren op de last-minute veranderingen waar uw klanten vaak om vragen. Dergelijke mogelijkheden verbeteren uw efficiëntie en helpen u om uw diensten te optimaliseren, terwijl opties voor het op het laatste moment wijzigen van opdrachten ook de mogelijkheid bieden om op het laatste moment snel en eenvoudig wijzigingen in te voeren in printopdrachten, zodat u altijd flexibeler kunt reageren op verzoeken van klanten. In de uitgebreide applicatieportfolio van Konica Minolta vindt u zeker een kant-en-klare softwaretoepassing die perfect geschikt is voor uw doeleinden! 


De voordelen die uw bedrijf zal ondervinden van het gebruik van deze software omvatten...

   

   

Print feature icon

Geen probleem om tabbladen in te voegen, pagina's te verwijderen of complexe taakverwerkingsdetails toe te voegen, zoals afwerking van het boekje, opmaak, kleursplitsingen of bijsnijtekens vlak voor het afdrukken.

Productiviteitsfunctie-icoon

Met de software kunt u uw printproductie op de meest efficiënte en goedkope manier organiseren, waarbij u altijd gebruik maakt van het meest geschikte uitvoerapparaat voor de productie van elke opdracht. Het opsplitsen van opdrachten in afzonderlijke kleuren- en zwart-witafdrukken is vaak de meest kosteneffectieve aanpak.

Productiviteitsfunctie-icoon

Vergroot uw algehele flexibiliteit, efficiëntie en concurrentievermogen.

Mobility feature icon

Met professionele softwaretoepassingen kunt u tegemoetkomen aan verzoeken om laattijdige wijzigingen van uw klanten. Op die manier reageert u met de hoogste flexibiliteit en bent u in staat om zelfs de krapste leveringstermijnen te halen.

Pictogram van de technologiefunctie

Dankzij de realtime preview ziet u onmiddellijk alle wijzigingen die in de opdracht zijn aangebracht. Dit bespaart u kostbare tijd, omdat u geen voorbeeldafdrukken meer hoeft te maken.

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Impositiesjablonen bevrijden medewerkers van het herhaaldelijk invoeren van dezelfde of soortgelijke instellingen voor elke nieuwe taak.

Speed feature icon

U hoeft niet langer tijd te verspillen aan de voorbereiding van het drukwerk, die repetitieve insteltaken die voor soortgelijke afdruktaken zo vaak nodig zijn. Het handmatig uitvoeren van dit werk is tijdrovend, onhandig en levert onnodige kosten op, omdat er meer personeel nodig is.