WILT U UW PRODUCTIVITEIT VERHOGEN? AUTOMATISEER UW WORKFLOW!

MET DE STROOM VAN GEGEVENS EN PAPIERWERK DIE BEDRIJVEN DAGELIJKS BEHEREN, KAN HET GEMAKKELIJK ZIJN OM OVERWELDIGD TE RAKEN. MET DE TECHNOLOGISCHE EXPERTISE EN ERVARING VAN KONICA MINOLTA BENT U DAT NIET.

Lever de kwaliteit die u nodig heeft


Wij bieden oplossingen van wereldklasse voor workflowbeheer en workflowautomatiseringssoftware om u te helpen bij het beheren, verwerken, delen en opslaan van uw bedrijfskritische documenten.

Workflow management systemen helpen u verschillende workflows voor verschillende soorten jobs of processen te beheren. In een drukkerij kan een ontworpen document bijvoorbeeld automatisch worden gerouteerd van de ontwerper naar een orderbegeleider en vervolgens naar de prepress afdeling.

 

Wat is een 'workflow management systeem'?

Workflow management systemen automatiseren repeterende taken en zorgen ervoor dat onafgewerkte taken worden gemarkeerd en opgevolgd. Ze sturen ook geautomatiseerde processen aan die zijn opgezet om administratieve taken zoals orderverwerking overbodig te maken. De workflow vergelijkt de afhankelijkheden die nodig zijn om elke specifieke taak uit te voeren.

 

Automatisering van de workflow kan de kwaliteit van uw output verbeteren door het aantal handmatige handelingen en menselijke fouten te verminderen en de doorlooptijden te verkorten, zodat u meer werk kunt produceren en de omzet kunt verhogen. Na het installeren van een workflow management systeem, zult u zich afvragen hoe u het ooit zonder heeft gedaan.


Waarom is workflow zo belangrijk?

Workflow is vandaag de dag van cruciaal belang voor het succes in de grafische sector, omdat het de verschillende printtechnologieën - zoals offset, digitaal, rol-feed en large format - kan verenigen, die allemaal unieke workflow processen vereisen voor de pre-press en make-ready, de productie en de afwerking. Een printworkflow bestaat uit een opeenvolging van gekoppelde stappen met een printopdracht dat betrekking heeft op machines, de inspanningen van een individu of een groep medewerkers, zoals accountmanagers of persoperators. Het flow-element verwijst naar een printopdracht die van de ene stap naar de andere wordt overgebracht in het end-to-end productieproces.

 

Animatie van de workflow

Voor bepaalde functies en probleemoplossingstaken is er ook een geanimeerde workflowbegeleiding beschikbaar. Dit biedt meer visuele ondersteuning van de bedieningstaken en hulp bij het oplossen van problemen bij procedures zoals papierstoringen en tonervervanging.

 

Een geïntegreerde workflow kan knelpunten voorkomen en de productiecapaciteit beter benutten. Voor drukwerkleveranciers is het verbeteren van de workflow de beste manier om een beter bedrijfsrendement te behalen. Het verlaagt de kosten door processen te automatiseren en het aantal menselijke ingrepen in die processen te verminderen. Elke keer dat iemand een printopdracht verwerkt, kost het mogelijk tijd en geld - maar workflow management zal uw personeel bevrijden van tijdrovende en foutgevoelige routinetaken.

Workflow Automatisering

Workflow Automatisering

Het enige workflow platform dat u nodig heeft

Voor maximale efficiëntie en concurrentiekracht moeten grote en middelgrote drukkerijen - en ook bedrijven die hun communicatie digitaal in eigen huis afdrukken - hun printinfrastructuur integreren en waar mogelijk hun workflows automatiseren. Door te kiezen voor het workflowplatformsysteem AccurioPro Flux van Konica Minolta kunnen printproviders en interne printkameroperatoren de verwerking van prepressgegevens automatiseren door het connecteren en automatiseren van een reeks prepressprocessen. 

 

Digitalisering heeft dit mogelijk gemaakt en een naadloze integratie van offsetapparatuur met digitale druksystemen mogelijk gemaakt. De verbeterde efficiëntie van de voorheen tijdrovende prepress-dataverwerking zorgt voor een dramatische productiviteitsverhoging. Digitalisering ondersteunt ook automatisering, verbetert de efficiëntie van de workflow en vergemakkelijkt de afvalvermindering - allemaal essentieel voor een gezonde winstgevendheid.

 

Efficiëntie en flexibiliteit met snelle kleurenproductieprinters

Hoge afdrukssnelheden, eenvoudige bediening en krachtige in-line afwerking: onze snelle digitale persen verhogen de digitale productiviteit door het besparen van tijd en arbeidskosten en ruimte op uw productievloer.

 

Hoge productiviteit om de winstgevendheid van het drukwerk te verbeteren

Het Accurio assortiment van digitale systemen is ontworpen om te voldoen aan de groeiende behoeften van de nieuwe generatie digitale uitdagingen. Deze systemen zijn zorgvuldig ontworpen voor drukwerkleveranciers en professionals en bieden een uitstekende kleurweergave en registratiestabiliteit en zijn in staat om op efficiënte en betrouwbare wijze kleurconsistentie te borgen. 

 

Creëer de herbruikbare inhoud die u nodig hebt

Bestaan veel van uw reguliere printopdrachten, zoals handleidingen, uit verschillende PDF-bestanden uit verschillende bronnen, zoals omslag, instructies, garantie en een contactpagina? En verandert de inhoud ervan vaak, bijvoorbeeld wanneer producten opnieuw worden gelanceerd of wanneer de regelgeving verandert? Het bijwerken van dergelijke complexe informatie is meestal ingewikkeld en tijdrovend.

 

Dit is waar AccurioPro Compile u kan helpen, zodat u afdrukprojecten kunt maken die steeds opnieuw gebruikt kunnen worden, zelfs wanneer de inhoud verandert. Deze afdrukprojecten zijn gekoppeld aan de brondocumenten die op verschillende netwerklocaties zijn opgeslagen, zodat alleen de meest recente versie van het bestand wordt opgehaald en gebruikt. Hierdoor kunnen meerdere auteurs die aan hetzelfde afdrukproject werken hun inhoud onafhankelijk van elkaar onderhouden en worden alleen actuele documenten afgedrukt - zonder enige handmatige tussenkomst.

Workflow Automatisering

Workflow Automatisering

Waarom het verbeteren van de workflow de beste manier is voor printproviders om aandacht aan te besteden - en zo een beter bedrijfsrendement te behalen

In de steeds complexere printomgeving van vandaag de dag wordt geautomatiseerd workflowbeheer van cruciaal belang om processen te vereenvoudigen, kosten te verlagen en interactie en levertijden te versnellen.

 

Daarom heeft u workflow management software nodig:

 

  • Ervoor zorgen dat alle apparatuur volledig wordt gebruikt om de productie-efficiëntie en het concurrentievermogen in stand te houden.
  • Het automatiseren van uw printopdrachten en prepresswerk zoals impositie, om uw personeel te bevrijden van repetitieve taken.
  • Om uw procedures voor het indienen van opdrachten te optimaliseren om onnodige telefonische vragen van klanten te voorkomen.
Hardware
hardware icon
High productivity to enhance print profitability

The Accurio range of digital systems is designed to meet the growing needs of new generation digital challenges. Meticulously engineered for print providers and professionals, these systems offer outstanding colour reproduction and registration stability as well as being able to create digitalised files from hard copies, efficiently and reliably.

Software
software icon
Konica Minolta Software Products

Explore the countless different ways in which Konica Minolta software products could improve your operations. Konica Minolta solves the problems of your company, matches different working styles, and offers software solutions meeting the needs of your industry. By prioritising your needs at all times, Konica Minolta meets the software requirements of even the most demanding global organisations. Using the system, you can keep a lid on the cost of any printed or copied output, create advanced security measures to ensure sensitive documents don’t fall into unauthorised hands, and more.

Services
service icon
Always at your Service

Our experienced, knowledgeable specialist staff will answer any questions you may have, and show you how to operate your product. Our services function for your benefit, within a support system designed to ensure you and your company benefit fully from the solutions. We offer a range of different services, including optimised print services to combine your consulting; hardware and software implementation; workflow management to lower your document spending; and smart security services, to keep your business safe.

Ontdek wat Workflow Automatisering voor u kan betekenen

Workflow management software is perfect om u te helpen een concurrentievoordeel te behalen door taken te automatiseren die te veel tijd en middelen kunnen kosten. Met de systemen kunt u ook de arbeidskosten verlagen en budgettaire beperkingen aanpakken en de noodzaak om meer te doen met minder, uw productiviteit te optimaliseren en de noodzaak om uitzendkrachten in te huren voor het uitvoeren van handmatige taken te elimineren. 


Het biedt u de flexibiliteit die u nodig hebt, zodat u uw mogelijkheden kunt uitbreiden naarmate de tijd verstrijkt, uw vertrouwelijke documenten altijd veilig zijn met automatische bewerking, bestandsconversie naar PDF's met wachtwoordbeveiliging, automatische toepassing van kopieerbeveiligingsfuncties en meer, evenals snelle invoer van gegevens - inclusief verwerking van formulieren met technologie voor patroonaanpassing - en directe verbindingen met documentbeheersystemen en andere cloud-opslagproviders. Workflowautomatisering helpt u om gefocust te blijven, inefficiënties te elimineren, kosten te minimaliseren, fouten te verminderen, efficiënter te worden en meer inzicht te krijgen in uw gehele werkomgeving. 


Overweeg deze geautomatiseerde workflow voordelen voor uw bedrijf:

   

   

Icoon van de bruikbaarheidsfunctie

Breid uw mogelijkheden uit als uw behoeften veranderen met modulaire architectuur

Productiviteitsfunctie-icoon

Verlaag de arbeidskosten

Quality feature icon

Beveiliging en beveiliging van documenten

Speed feature icon

Bespaar tijd door handmatige taken te automatiseren

Mobility feature icon

Gemakkelijk informatie delen en toegankelijk maken

Speed feature icon

Snelheidsgegevensinvoer