Windows 11 in aantocht: wat zijn de nieuwigheden?

10. sep 2021

Eind 2021 lanceert Microsoft Windows 11. Dat meldde de techgigant in juni tijdens de officiële aankondiging van het vernieuwde besturingssysteem. Windows 11 wordt in de vorm van een gratis update op de markt gebracht voor alle gebruikers van Windows 10.

Nieuwigheden in O365: focus ligt op Microsoft Teams

Nieuwigheden in O365: focus ligt op Microsoft Teams | 10. sep 2021

Hier zijn we weer met een update over de nieuwe features van O365 die Microsoft de voorbije maanden traditiegetrouw met de wereld deelde. Het gaat om nieuwe functionaliteiten voor Excel, Word en Microsoft Teams. Deze laatste tool staat ook nu weer centraal gezien wereldwijd werknemers nog steeds aan het thuiswerken zijn en Teams het middel bij uitstek is om efficiënt samen te werken.

Wat is een Intelligent Connected Workplace?

10. aug 2021

Wanneer het gaat om werken in de toekomst, is één ding zeer duidelijk: belangrijke veranderingen liggen in het verschiet. Onze prioriteiten worden namelijk beïnvloed door allerlei verschuivingen: op sociaal gebied of veranderingen inzake generaties, technologie, en ecologie. Daardoor kan de werkplek niet langer alleen worden omschreven worden als een fysieke ruimte waar we naartoe gaan en heeft het ook geen betrekking op een vast schema van werkuren per dag.

De digitale werkplaats: een upgrade voor de mobiele werkplek

02. aug 2021

Het belang van een digitale werkplek groeit dankzij COVID-19 in een versneld tempo en de behoefte aan een efficiënte strategie neemt toe. De digital workplace is nu belangrijker dan ooit, maar wat betekent het precies voor werknemers? Wat houdt het inrichten van zo’n digitale werkplek in: is het slechts een kwestie van de juiste hard- en software te voorzien of komen ook het juiste leiderschap en een goede communicatie erbij kijken? In deze blog vertellen we u er graag meer over!