Hoe ons Ignite Your Print Possibilities-engagement de sector kleurrijker maakt

30. nov 2022

De printindustrie evolueert waanzinnig snel. In dit nieuwe tijdperk waarin verhalen en ervaringen tot leven worden gebracht door kleurrijke, creatieve ontwerpen en gedetailleerde texturen willen we samen met onze klanten de toekomst vormgeven. Onder het motto ‘Ignite Your Print Possibilities’ drukken we ons engagement uit om de printwereld te helpen verbeteren en groeien.

Integreer elektronische handtekeningen in uw digitale processen

23. nov 2022

De overstap van papieren naar digitale processen maakt thuis en op afstand werken gemakkelijker en productiever. Maar als uw organisatie nog steeds vertrouwt op het handmatig ondertekenen van documenten, kan dit leiden tot vertragingen, risico's voor de informatiebeveiliging en onnodige kosten. Kies daarom voor elektronische handtekeningen die uw bredere digitale transformatie ondersteunen.

De voordelen van printbeheer in de cloud

18. nov 2022

Het opslaan van gegevens in de cloud is een essentieel element in elke digitale transformatie. De hoge mate van flexibiliteit die het toelaat bleek zowel voor kleine als grotere organisaties al van onschatbare waarde. En hoewel u misschien niet meteen aan printmanagement denkt als het over cloudhosting gaat, is het nochtans een schoolvoorbeeld van de kracht van de cloud.

Waarom de bedrijfswereld telewerk omarmt

13. okt 2022

Door de pandemie kwam telewerk in een stroomversnelling terecht, maar thuiswerken zat eigenlijk al in de lift voor de doortocht van het welbekende virus. Welke voor- en nadelen zijn intussen komen bovendrijven? En hoe gaan organisaties best om met al dat telewerken?