5 tips voor duurzaam printen: een ecologische printstrategie in een groen Europa

05. jun 2024

Hoe groen is de IT-strategie van uw bedrijf? Duurzaamheid is niet alleen essentieel om onze planeet leefbaar te houden, de EU maakt rapportage errond binnenkort verplicht voor tal van bedrijven, waardoor het onderwerp hoog op ieders agenda terechtkomt. Een ecologisch verantwoorde printstrategie met focus op duurzaam printen zet u alvast op het goede spoor.

Wapen uw bedrijf tegen hackers: begrijp de 5 fasen van een cyberaanval

28. mei 2024

Iedereen weet waarvoor termen als 'hacken' en ‘cybercriminaliteit’ staan. Maar wat betekent dat vandaag voor uw bedrijf? Hoe herkent u de symptomen? Wat zijn de beste remedies? En waar kunt u terecht voor adequate cybersecurityservices?

De NIS2-richtlijn: wat betekent dit voor de cyberbeveiliging van uw organisatie?

27. mei 2024

Storingen of onderbrekingen van kritieke infrastructuur als gevolg van een cyberaanval kunnen dramatische gevolgen hebben, zoals tekorten in de bevoorrading en verstoringen van de openbare veiligheid. De Europese Unie wil met de NIS2-richtlijn (Network and Information Systems Directive 2022) de cyberweerbaarheid van kritieke bedrijven en instellingen verhogen. Valt uw organisatie eronder? En zo ja, waar moet u rekening mee houden?

Cloud print management: efficiënter en veiliger printen, van overal

08. mei 2024

Sinds de covid-pandemie kunnen we telewerk niet meer wegdenken, waardoor het belang van digitalisering nog nooit zo duidelijk was. Ook uw printstrategie moet mee-evolueren. Cloud print management is een cruciaal onderdeel voor iedere moderne, hybride en digitale strategie.

Hoe duurzaam zijn datacenters en clouddiensten?

15. apr 2024

Steeds meer bedrijven verhuizen hun IT-infrastructuur naar de cloud. Clouddiensten bieden organisaties immers meer flexibiliteit, wat extra aantrekkelijk is in tijden van onzekerheid. Maar zijn clouddiensten en de bijbehorende datacenters ook duurzamer dan klassieke bedrijfsservers?