Kmo’s zijn kwetsbaarder voor cyberaanvallen: oorzaken en remedies

24. jan 2024

Elke organisatie kan getroffen worden door een cyberaanval, maar de gevolgen zijn vaak ernstiger voor kmo’s dan voor grote bedrijven. Waarom zijn kmo’s kwetsbaarder? En hoe bereiden ze zich best voor op eventuele aanvallen?

Hoe duurzaam zijn datacenters en clouddiensten?

19. jan 2024

Steeds meer bedrijven verhuizen hun IT-infrastructuur naar de cloud. Clouddiensten bieden organisaties immers meer flexibiliteit, wat extra aantrekkelijk is in tijden van onzekerheid. Maar zijn clouddiensten en de bijbehorende datacenters ook duurzamer dan klassieke bedrijfsservers?

Hoe goed zijn uw printers beveiligd?

09. jan 2024

Als printers konden praten, dan zouden ze nogal wat geheimen kunnen verklappen. En toch krijgt printer security vaak onvoldoende aandacht. Net als laptops, mobiele telefoons en servers zijn printers nochtans netwerkapparaten en dus een potentieel doelwit voor aanvallen. Hoe zit het eigenlijk met de beveiliging van uw printers?

Betere besluitvorming met data in 2024

08. jan 2024

In 2024 speelt data nog steeds een cruciale rol in het succes van uw bedrijf, en het optimaal benutten van de mogelijkheden van datagedreven besluitvorming is essentieel. Het verkrijgen van helder inzicht in de overweldigende hoeveelheid informatie die dagelijks door uw bedrijf stroomt, blijft een belangrijke stap. Niet alle data zijn immers even relevant voor uw organisatie. Hoe bereikt u in 2024 dit scherpe inzicht in uw datastroom?

Geef uw werknemers de juiste Microsoft 365-trainingen

05. jan 2024

Werkt uw organisatie ook met Microsoft 365? Dan is het cruciaal dat uw medewerkers zich ermee vertrouwd voelen. Zorg dus voor de juiste trainingen op maat. Van ons krijgt u alvast 5 tips voor uw Microsoft 365-opleidingstraject!