Een sterk beveiligde IT-omgeving: hoe ziet die eruit?

17. jan 2022

De IT-wereld evolueert snel en er worden voortdurend nieuwe systemen ontwikkeld. Dat is maar goed ook, want zo kunt u tegemoetkomen aan de veranderlijke behoeften van uw bedrijf. Jammer genoeg ontdekken ook cybercriminelen steeds nieuwe, inventieve manieren om hun slag te slaan. Uw IT goed beveiligen en continu updaten is dus essentieel. Gelukkig bestaan er voldoende IT-oplossingen om u daarbij te helpen. We lijsten ze graag voor u op!

Vijf trends die digitale werkplekken en IT-beslissingen zullen vormgeven in het komende jaar

16. dec 2021

Konica Minolta voorspelt dat de snelle digitale transformatie die door de pandemie in een stroomversnelling is gekomen, in 2022 zal worden voortgezet en dat digitale werkplekken de standaard gaan worden. Het werken in hybride teams waarbij een deel van de teamleden op afstand meedoet en de rest fysiek op kantoor aanwezig is, zal van cruciaal belang zijn voor het bieden van een aantrekkelijke werkplek. Organisaties moeten daarom werken op afstand mogelijk gaan maken en kantoren anders gaan...

Wat u moet weten over de licentiewijzigingen van Microsoft

13. dec 2021

Vanaf 2022 zien de licenties van Microsoft voor het Cloud Solution Provider programma (CSP) er heel anders uit.

Uw digitale werkplek uitbouwen met deze IT-oplossingen

10. dec 2021

Sommige bedrijven werken al een tijdje digitaal, andere startten er door de coronapandemie noodgedwongen mee. Maar elke organisatie is intussen overtuigd van de vele voordelen. Denk bijvoorbeeld aan flexibel samenwerken op afstand, en het centraliseren van tools, data en bestanden.