Zo haalt u meer uit Microsoft Teams

01. sep 2023

De afgelopen jaren heeft Microsoft Teams zich naast Outlook, Word, PowerPoint en Excel in het rijtje van populairste Microsoft 365-apps genesteld. Velen weten echter niet dat Teams veel meer is dan een geweldige tool om online te vergaderen. Ziehier drie andere zaken waarvoor u Teams kunt gebruiken!

Een geslaagde digitale revolutie op maat van uw budget? Zo begint u eraan!

08. aug 2023

Sinds de wereldwijde pandemie weten we allemaal dat digitale technologieën omarmen broodnodig is om de bedrijfscontinuïteit te garanderen. Rest de vraag hoe u die digitalisering het best op maat van uw organisatie en budget aanpakt. Het antwoord leest u in deze blog.

Waarom mobiel printen ook voor uw bedrijf interessant is

01. aug 2023

In de zoektocht naar de juiste balans tussen werk en privé heeft een groot deel van onze beroepsbevolking de flexibiliteit van het hybride werken omarmd. Wie hybride werkt is echter vaak afhankelijker van mobiele apparaten. Een printinfrastructuur die het mogelijk maakt om rechtstreeks vanaf deze apparaten te printen kan bijgevolg handig zijn.

Automatiseer uw printworkflows

12. jul 2023

Geautomatiseerde printworkflows kunnen de rendabiliteit van uw drukkerij aanzienlijk verbeteren. Ze verlagen uw kosten en verlossen uw medewerkers van vervelende handmatige taken, waardoor ze meer tijd overhouden voor waardevoller werk. Maar ook voor uw klanten wordt uw bedrijf meteen een stuk aantrekkelijker als u automatiseert. Ontdek waarom!